YAZIKLAR OLSUN...!

Diyanete bağlı Erzurum Hacı Bahattin Evgi Yatılı Erkek Kuran Kursu'ndaki yaşı küçük 7 erkek çocuğuna tecavüz ve cinsel tacizde bulunan belletmen H.A ile ilgili savcılık iddianamesi çıktı. İddianamede yazılanlar hepimizin yüzün kızarttı. 

 

 

 


Geçtiğimiz yıl mayıs ayında 22 yaşındaki belletmek H.A Kuran kursunda çalışmaya başlıyor. Her hangi bir ücret almıyor. Çalışması karşılığında Kuran Kursunda kalmasına izin veriliyor. Kendisine bir oda veriliyor. O tarihten sonra başlıyor eylemlerine. 

 

 

 

 

İlk eylemini 11 yaşındaki M.’ye karşı işliyor. Sopayla kendisini döveceğini söyleyip, çocuğa dokunmaya başlıyor. 15 kez M.’ye tecavüz ediyor. İğrenç fantezilerini çocuk üzerinde uyguluyor. Tam 15 defa… 
Sonra 11 yaşındaki U.’ya göz koyuyor. O kadar rahat bir ortam ki onun için U’ya yaptıklarını M’ye telefon verip kayıt ettiriyor. Önce U’ya tecavüz ediyor, M’ye çektiriyor, sonra M’ye tecavüz edip U’ya çektiriyor. 
Çocuklar minik bedenleriyle karşı durmaya çalışınca da elindeki sopayla vücutlarını morartana kadar dövüyor. 

 

 

 


Allah’ım yazarken bile kanım çekiliyor…! 

Diğer çocuklara, dokunuyor, müstehcen videolarını çekiyor, duvüyor, bıçakla tehdit ediyor, porno filmler izlettiriyor… 


Çocuklar için bu işkence tam 5 ay sürüyor… Evet tam 5 ay… 
Bir annenin aralık ayındaki şikayetiyle olay ortaya çıkıyor… 

Savcılık iddianamesini okursanız inanın uykularınız kaçar. O yedi yavrunun yaşadıkları cehennem azabı, inanın sizin de yüreğinizi yakar. Peki tek suçlu H.A mı? 

Bu sapığı kim bu Kuran Kursuna soktu?
Bu işe alınırken, kendisinden en azından bir sabıka kaydı istendi mi? 
Çok merak ediyorum… 5 ay boyunca bu çirkin fiilleri işlerken, O kuran kursundaki diğer görevliler hiç mi durumu fark etmediler? Kendilerine emanet edilen bu çocuklardan bu kadar mı bi haberler? 
Kuran Kursundaki diğer çocuklarla konuşuldu mu? 
Hepsi Tek tek dinlendi mi? 
Yahu Allah aşkına, bu fiili işleyen suçlu evet ama görmeyenin, umursamayanın hiç mi suçu yok? 
Olayı öğrenir öğrenmez Erzurum Valisi ile görüşmüştüm, Kuran Kursundaki çalışanların görevden alındığını haklarında idari soruşturma başlatıldığını söylemişti. Eee ya sonra? 
Sonrası yok…
Müftülüğe soruyorsunuz bu konu ile ilgili açıklama yapmıyor. 
Yahu müftü bey, bir çıkıp en azından olayın mağduru olan ailelere geçmiş olsun bile diyemediniz. Yazıklar olsun sizin din adamlığınıza… 
Diyanet İşleri Başkanı, konuyla ilgili bir tek açıklama yapmadınız. Bu mu sizin dini önderliğiniz? 
Aman duyulmasın diye çaba sarf etmekten öte ne yaptınız?  
İdari soruşturmanın neticesi ne?
Bu kurumda çalışan kadrolu personel ile ilgili adli soruşturma da yapılacak mı? 
Öfkeden delireceğim, 5 ay boyunca hiç mi ruhunuz duymadı? Siz devletten aldığınız maaşı hak ettiğinizi mi düşünüyorsunuz? 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.