RAGIP BİNGÖL ERZURUM’DAN ADAY MI?

AK Parti’de seçim tarihinin mayıs ayı olarak belirlenmesi sonrasında aday adayı isimleri de birer birer gündeme gelmeye başladı. Öyle görünüyor ki bu seçimde de AK Parti’de ciddi sayıda adaylık için başvuru olacak.

 

 

 

Geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Prof. Dr. Servet Bayındır ismini gündeme getirmiştik. Bayındır’ın Erzurum’da seçim ofisi kiralamak için yer aradığı da kulağımıza gelen bilgiler arasında. Anlayacağınız Bayındır listedeki yerini öyle görünüyor ki garanti görüyor.

 

 

 

Bayındır’dan sonra kulislerde konuşulan bir diğer isim ise Ragıp Bingöl. Kendisi AK Parti’nin önemli bürokratlarından biri. Özelleştirme İdaresi Başkan Yardımcısı, ayrıca Kıbrıs Tütün A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı, uzun dönem Hasan Doğan’ın yardımcılığını yapmış bir isim. Aslen Erzurumlu olan Ragıp Bingöl, 15 Temmuz gecesi de Marmaris’te Cumhurbaşkanın yanında olan bürokratlardan biri. Aslen Erzurum’un Rizekent köyünden olan Bingöl’ün 2023 seçimlerinde Erzurum’dan aday olacağı söyleniyor.    

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.