MHP TEK LİSTEYLE Mİ SEÇİME GİRECEK?

İlçe teşkilatlarının kongrelerini birer birer tamamlayan Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Teşkilatında, Genel Merkezin mevcut başkan Naim Karataş'la devam kararı aldığı iddia ediliyor.


    Soy yapılan genel seçimlerde AK Parti ile ittifak yaparak seçime giren ve Erzurum'da 80 bin 766 oy alarak bir milletvekili çıkaran Milliyetçi Hareket Partisi'de il kongresi heyecanı yaşanıyor. 



    İlçe kongrelerini birer birer gerçekleştiren Milliyetçi Hareket Partisi'nde, bu güne kadar, İspir, Pazaryolu, Çat, Oltu, Olur, Şenkaya, Narman, Horasan, Aşkale ve Köprüköy ilçe seçimlerini gerçekleştirildi. 



    İl kongresi için aday olmayı düşünen ve siyasi kulislerde çokça konuşulan isimlere ise genel merkezden onay çıkmadığı öğrenildi. MHP Genel Merkezi'nin mevcut Başkan Naim Karataş'la yola devam kararı aldığı ve bunu da teşkilatla duyurduğu gelen bilgiler arasında. 



    Genel Merkezin tek liste ve Naim Karataş'la devam kararı sonrasında il kongresinde, genel merkeze rağmen aday çıkar mı bekleyip göreceğiz. Ancak Milliyetçi Hareket Partisi'nin siyasi anlayışı gereği, seçimde Karataş'ın karşısına kimsenin çıkmayacağını düşünüyorum. 


    Yorum Yaz
    • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.