İrlandalılar...

Yaranmak için övgünün kantarını kaçırınca böyle şeyler oluyor.

 

 

 

Geçtiğimiz gün ERK Haber Tv ekranlarında yayınlanan Birebir Futbol programında, meslektaşlarım Orkun Çizmeli, Levent Akpınar ve futbol yorumcusu Burak Döşer, " Erzurumspor'un transfer tahtası ne zaman açılacak, hangi koşullarda açılacak, bunun için ne çalışma yapılıyor? Geç kalınmaması lazım, vaktimiz daralıyor." şeklinde yorumlar yaptı, sorular sordular. 

 

 

 

Programdan hemen sonra Erzurumspor FK Onursal Başkanı Mehmet Sekmen, Kulüp Başkanı Ahmet Dal ve Teknik Direktör Hakan Kutlu, Kardelen Tv'de Nazım Saraçoğlu'nun sunduğu programa katıldılar. Bu sorulara cevap verilir diye ( Erzurum diye bir derdi olmadığı için neredeyse hiç izlemediğim ) geçtik ekranın başına. 

 

 

Program sunucusu, aynı zamanda Atatürk Üniversitesinde Öğretim Görevlisi olan Nazım Saraçoğlu ha sordu ha soracak diye beklerken, öyle bir cümle kurdu ki tabiri caizse hem benim hem izleyenlerin, hem taraftarların, hem Hakan Kutlu hocanın, her ne kadar bu tahta meselesinin konuşulmasını istemese de Başkan Sekmen ve Ahmet Dalın bile amiyane tabirle " devrelerini yaktı". 

 

 

"Erzurumspor'un trasfer tahtası diye bir meselesi yokmuş." Tam nasıl yani ne demek istiyor diye düşünürken, devam ediyor Saraçoğlu, " Bu sorunu gündeme getirenler içimizdeki İrlandalılardır!"

 

Kim İrlandalı?

 

Orkun Çizmeli mi, Levent Akpınar mı, Burak Döşer mi? 

 

 

Bunca yıldır sberaber çalışıyorum, Vallahi yeni öğrendim İrlandalı olduklarını. 

 

 

Nazım Hocam, Orkun Çizmeli başta olmak üzere, Levent'in de, Burak'ın da Erzurumspor ile ilgili bilgi ve donanımının zekatı bile size fazla gelir. Erzurumspor sevdalarını hiç söylemiyorum. 

 

 

Gerçi seni de anlıyorum, yayın yaptığın kurum yandaş olunca, eline neyi sorup neyi soramayacağının yazılıp verilirse böyle ikilemler yaşaman doğal. Ama yaranmak için de "Erzurumspor'un transfer tahtası diye bir sorunu yok demen gerçekten komik oldu." 

 

 

Ne diyor Orkun Çizmeli, "Mehmet Sekmen söz verdi ve bu tahta açılacak, onda sorun yok. Sadece herkes şunu merak ediyor, NE ZAMAN? İş işten geçtikten sonra olmasın diyoruz, liglerin başlamasına birkaç gün kala olmasın diye konuşuyoruz. Ayrıca tahta nasıl açılacak, oyunculara biraz ödeme yapıp, transfer yaptıktan sonra kapattırarak mı, taksitlendirerek mi yoksa tamamı ödenerek mi merak ediyoruz. Sormayalım mı, sorgulamayalım mı, niye bundan bu kadar rahatsız oluyorsunuz? sorular cevap bulana kadar bu konu gündemimizde olmaya devam edecek." 

 

 

Anlayacağın Hocam bu irlandalılar, sorular cevap bulana kadar istesen de istemesen de bu soruları soracaklar. Onların Ne kulüp Başkanına ne yayın yaptıkları televizyon kanalına yaranmak gibi bir dertleri yok. Haberin olsun! 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.