Haydi çocuklar sıra sizde...

Sezonun ikinci yarısı puan aslanın midesinde. Ligin altından üstüne kadar hemen hemen her takımın bir hedefi bir iddiası var. Bunun yanında şampiyonluğa oynayan rakiplerimizin  büyük maliyet transferleri, bir üst lig için herşeyin yapılacağının ispatı aslında. 

 

BB Erzurumspor cephesinde ise sezon başından beri zaman zaman maddi sıkıntılar konuşuluyor. Hatta bu iş bazen “oyuncular para alamadıkları için oynamıyorlar” dedikodularına kadar uzanıp gidiyor. 
Ancak takımı uzaktanda  olsa tanıyanların, oyuncu grubunun böyle bir yapıya sahip olmadıklarını bilirler. 

 

Kulüp başkanı sayın Ömer Düzgün, Erk Haber ekranlarında transferi açmayacağını önceliğinin mevcut takımın ödemelerinin olduğunu ve takıma güvendiğini belirtti. Bu başta ben olmak üzere bir çok kişi tarafından eleştirilse de takımın futbolcusu olsam sırf şu durum için bile formamı sonuna kadar ıslatırım. 

 

Bir kulüp başkanı bütün eleştirileri göze alarak size güvenip öncelikle sizin maddi sorunlarınızı çözüyor. Bu size verilen değerin çok güzel bir ispatıdır. 


Size bu kadar güvenen, inanan ve değer veren bir başkan bir yönetim her futbolcuya nasip olmaz. Yönetimin ödemeleri yapabilmek için son saatlere kadar büyük  çaba sarfettiği biliniyor. Bu  fedakarlıkların karşılığını vermek sizlere düşer. 

Artık bu satten sonra top sizde. 

Bir şehrin umutları hayalleri sizlerin omuzlarındadır. Allah yardımcınız olsun. 

 

Bu arada yönetimin çabası çok güzel olsa da, bu işlerin son dakikaya kalması da yine yönetimin hatasıdır. Transfer tahtası açılmayan bir BB Erzurumspor varsa bu da yönetim hatasıdır. Taşıma krediyle değirmen dönmez. Neyse… havayı çok dağıtmadan takıma başarılar diliyorum. Yönetimi daha geniş bir köşede ele alacağımız kesin.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.