‘ARKA PLAN’INIZDA NE VAR?

Yerli ve Milli olmak için öncelikle yerel olmanız lazım!Yerel olmadan, ne yerli diyebilirsiniz kendinize ne de milli. Erzurum’da Belediyeye kestiğiniz bol sıfırlı faturalara rağmen, Sizin sekiz yılda yapamadığınızı, Halk Tv 12 Mart’ta tam üç saatte yaptı.  Öyle bir Erzurum tanıtımı gerçekleştirdi ki taraflı tarafsız herkesin beğenisini topladı.

 

 

8 yıl önce geldiğiniz Erzurum’da Kardelen Tv’ yi satın almanızın “Arka Planı”nda ne var, artık şehirde herkes biliyor merak etmeyin.

 

 

 

İzlenmediğiniz için dikkat de çekmiyorsunuz.

 

 

 

Bakın işinize, kesin faturalarınızı oturun oturduğunuz yerde.

 

 

Siz değil misiniz Erzurum firmaları reklam vermek istediğinde, biz yerel reklam almıyoruz diyerek yereli yok sayan?

 

 

8 yılda Erzurum’a ne faydanız oldu, çıkın bir anlatın?

 

 

Hangi yayıncılık başarısına imza attınız, bir söyleyin?

 

 

 

Yılın Televizyonu ödülünü almışsınız ya, hangi yayınınız, hangi haberiniz, bırakın ülke genelini, Erzurum’da yankı uyandırmış, dikkat çekmiş koyun ortaya?

 

 

 

Kaç gazeteci çalıştırıyorsunuz, yerelde kaç muhabiriniz var? Hangi özel haberleri yaptınız 8 yılda?

 

 

 

Ajanslar olmasa bülten çıkaramayacaksınız bülten.

 

 

 

Övündüğünüz şeye bakın Çanakkale Köprüsünün açılışını canlı yayınladık(!)

 

 

 

Kusura bakmayın kimse köprünün açılışını sizin ekranlarınızdan izlemedi, O gün bütün ulusal televizyonlar, her ayrıntısıyla köprünün açılışını canlı yayınladı. Onlar dururken sizi kim, niye tercih etsin?

 

 

 

12 Mart Erzurum’un Kurtuluşunu canlı yayınladınız mı mesela, yada 8 yılda bir kere 23 Temmuz Erzurum Kongresiyle ilgili bir canlı yayınınız oldu mu? Madem çok “ Milli” siniz, öyle olduğunuzu iddia ediyorsunuz, 12 Mart, 23 Temmuz sizin için milli bir anlam taşımıyor mu?

 

 

 

Kendinize bakmadan Atatürk Üniversitesi Rektörüne, hakaret edeceksiniz, tehdit edeceksiniz bizde durup seyredeceğiz öyle mi?

 

 

 

Hakaret ve tehditlerinizin nedenine gelince; Neymiş efendim; canlı yayına aldığı konuğunu yönlendirici sorularla, Erzurum’da tasvip edilmeyen bir noktaya çeken, Üniversite personeline programı yapma demiş diye…

 

 

 

Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Kardelen Tv yi takdir edecekmiş, öyle bekliyorlarmış!

 

 

İyi de niye niye…!

 

 

 

Yukarıda da anlattığım gibi hangi başarınızı takdir edecek Hoca.

 

 

Ne yaptınız Allah aşkına bu şehir için, bir anlatın bizde bilelim. Zira ekranlarınızda görmüyoruz.

 

 

 

Ha şunu diyecekseniz amenna, ekranda aydınlatamasak ta insanları, sokakları biz aydınlatıyoruz. Erzurum’da nereye bir ampul takılsa bizim firmamız takıyor. Sokakları biz sağlıklı hale getiriyoruz. Ekranlarımızda Erzurum olmasa da şehirde ücreti mukabilinde sokak sağlıklaştırmaları, prestij caddeleri yapıyoruz.  

 

 

 

Evet Erzurum’la olan ticaretinizi takdir etmek lazım. 8 yıl önce Erzurum’a geleceksiniz, şehrin bütün olumsuzluklarını yıllardır yaşayan müteahhitler, iş adamları dururken, siz şehirde milyonlarca lirayı bulan iş yapacaksınız, bu takdir edilecek bir iş…

 

 

 

Erzurum’da kazandıklarınızı, Dubai çöllerinde yiyorsunuz, haklısınız sizi takdir etmek hatta ayakta alkışlamak gerekiyor.

 

 

 

Nasıl tehdit etmişsiniz Rektör hocayı “ Sayın Rektör, size tavsiyemiz; televizyon kanalımızı bugünden itibaren daha sık takip etmenizdir. Söz veriyoruz, artık biz de sizi daha sıkı takip edeceğiz.”

 

 

 

8 yıldır takip etmemişsiniz şimdi mi takip edeceksiniz?

 

 

 

8 yıldır Atatürk Üniversitesi’ni takip etseydiniz, Prof. Dr. Ömer Çomaklı’nın Rektör olduktan sonra yaptıklarını da görürdünüz? Projeleri tek tek burada anlatmayacağım, biz de şehirde biliyor. Rektör Hocanın nasıl bir ortamda Üniversitenin başına geldiğini, Üniversitede yaptığı FETÖ temizliğini, nasıl bir vizyon getirdiğini, Üniversite oturtmaya çalıştığı sistemin, ülke genelinde örnek alındığını, şehirle üniversiteyi bütünleştirdiğini, “Üniversiteler sadece bilim üreten kurumlar olmamalı, bulunduğu şehre de katkı sağlamalı” diyerek, Üniversitenin kapılarını sonuna kadar Erzurumlulara açtığını görürdünüz.

 

 

 

Hocanın bu başarılarının hangisi sizi rahatsız etti, hele bir söyleyin de bizde bilelim?

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.