SİYASET Haber Girişi : 18 Ocak 2023 12:35

KİM YALAN SÖYLÜYOR ANKET FİRMALARI MI BAKANLIK MI?

KİM YALAN SÖYLÜYOR ANKET FİRMALARI MI BAKANLIK MI?
İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Güneyin, “ Seçim mayısta da olsa, nisanda da olsa, zamanında da yapılsa, bu iktidar ömrünü tamamlamıştır.” dedi.

Yapılan Kongrede İl Başkanlığına seçilen ve geçtiğimiz gün mazbatasını alarak, İl Başkanlığı koltuğuna oturan İYİ Parti İl Başkanı Fatih Güneyin, seçim tarihi tartışmalarıyla ilgili olarak yazılı bir açıklama yaptı. Güneyin yaptığı açıklamasında şunları söyledi; “ Mevcut iktidar, ömrünü tamamlamıştır. Seçim zamanında da olsa, nisanda da olsa, mayısta da olsa, iktidarın sonu gelmiştir. Vatandaşımız, sabırsızlıkla sandığa gideceği o günü bekliyor. Vatandaşı 20 yılda çok yordular, yıldırdılar, aklı ile dalga geçtiler. 20 yıl sonunda geldiğimiz noktada memur, işçi maaşıyla geçinemez hale geldi, çiftçinin ürettiği para etmiyor. Emekli yeni yapılan zamlarla bile açlık sınırının altında yaşam mücadelesi veriyor. Gençlerimiz işsiz, yarınlarından umutsuz. Enflasyon almış başını gidiyor. Ancak bu ülkeyi yönetenler yine Avrupa bizi kıskanıyor, nidaları atıyorlar.

 

 

 

Erzurum’da da 20 yıldır iktidar olanların, şehri getirdikleri nokta en son  Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının açıkladığı gelişmişlik verileriyle orta yerde duruyor. Rapora göre Erzurum’u yönetenler sınıfta kalmıştır. Merkez ilçeler 973 ilçe arasında Yakutiye 62., Palandöken 242., Aziziye ise 316. Sırada. Diğer ilçelerin hali ise içler acısı; bakın Oltu 332, İspir 539, Uzundere 681, Aşkale 696, Tortum 706, Pazaryolu 726, Olur 749, Pasinler 820, Horasan 825, Narman 833, Hınıs 882, Şenkaya 940, Çat 944, Karaçoban 952, Köprüköy 954, Karayazı 966, Tekman 969. Sırada.

 

 

 

Hani bazı anket firmalarına paralar akıtarak, birinci olduklarını söyleyen belediye başkanlarını soruyorum, anket firmalarının sonuçları mı yalan, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın verileri mi?  

 

 

 

Erzurumlu da bu tabloyu görüyor, seçim hangi tarihte yapılırsa yapılsın, sandığa gittiklerinde kendileriyle adeta dalga geçen bu iktidara gerekli cevabı verecektir.”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.