MHP Erzurum İl Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Ülkü Ocakları Erzurum İl Başkanı Mevlüt Özcan, Ülkü Ocakları il yöneticileri, ilçe başkanları ve ülkücü teşkilat mensupları katıldı.
Kongre öncesi teşkilatlarla istişarede bulunmanın önemine vurgu yapan MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, Ülkü Ocakları’nın Türk milliyetçiliği hareketindeki önemine dikkat çekti.
Yurdagül, toplantının ardından yaptığı açıklamada, “15. Olağan Kongremiz öncesi Ülkü Ocakları Erzurum İl ve İlçe teşkilatlarımızla istişare toplantısında bir araya geldik” ifadelerini kullandı.
“Ülkü Ocakları bizim için yalnızca bir teşkilat değil”
Ülkü Ocakları’nın kendileri açısından özel bir anlam taşıdığını belirten Yurdagül, “Ülkü Ocakları, bizim için yalnızca bir teşkilat değil; bir mektep, bir dava ocağı, ömür boyu taşınan şereftir” dedi.
Yurdagül, Ülkü Ocakları Erzurum İl Başkanı Mevlüt Özcan başta olmak üzere il yöneticileri, ilçe başkanları ve ülkücü teşkilat mensuplarıyla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti de dile getirerek, “Bugün, Erzurum Ülkü Ocakları İl Başkanımız, kıymetli kardeşim Mevlüt Özcan’ı; Ülkü Ocakları İl Yöneticilerimizi, Ülkü Ocakları İlçe Başkanlarımızı ve ülkücü kardeşlerimizi İl Başkanlığımızda ağırlamanın mutluluğunu ve gururunu yaşadık” diye konuştu.
Birlik ve beraberlik mesajı veren Yurdagül, açıklamasını şu ifadelerle tamamladı:
“Rabbim birliğimizi daim, kardeşliğimizi güçlü, davamızı muzaffer eylesin.
Ocağımız var olsun, davamız var olsun.
Ne Mutlu Türk’üm Diyene! Ne Mutlu Ülkücü Kalabilene!”
SİYASET
Yayınlanma : 27 Ağustos 2026 10:24
Yurdagül, Ülkü Ocakları teşkilatlarıyla kongre öncesi buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, 5 Eylül’de gerçekleştirilecek 15. Olağan İl Kongresi öncesinde Ülkü Ocakları Erzurum İl ve ilçe teşkilatlarıyla istişare toplantısında bir araya geldi.
- Youtube


