ERZURUMEKSPRES - Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programında, Erzurumspor camiası ve taraftar grupları bir araya geldi.
Programa, Erzurumspor Kulüp Başkanı Ahmet Dal, il yöneticileri, Ülkü Ocakları Erzurum İl Başkanı Mevlüt Özcan ile Dadaşlar Grubu, Erzurumsporlular Grubu ve Palandöken Kartalları’nın tribün liderleri ve yöneticileri katıldı.

İftar programında birlik ve beraberlik vurgusu yapılırken, Erzurumspor’un şehir için taşıdığı öneme dikkat çekildi. Yapılan değerlendirmelerde, kulübün yalnızca bir spor takımı olmadığı; Erzurum’un ortak değeri ve güçlü bir simgesi olduğu ifade edildi.

Tribün gruplarının da bu kimliği sahiplenerek şehrin enerjisini canlı tuttuğu belirtilirken, Erzurumspor’un hak ettiği başarılara ulaşması için desteklerin süreceği kaydedildi. Programda konuşan MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, " Şehrimizin hassasiyeti, bizim hassasiyetimizdir. Erzurumspor’a olan sevdamızı ve desteğimizi her platformda haykırmaya; bu köklü camianın hak ettiği yerlere ulaşması için omuz omuza mücadele etmeye devam edeceğiz." dedi.
Program, birlik ve dayanışma mesajlarıyla sona erdi.

