ASAYİŞ
Yayınlanma : 25 Kasım 2025 11:39
Düzenleme : 25 Kasım 2025 11:56

Erzurum'da polisten, torbacılara şafak operasyonu

Erzurum'da polisten, torbacılara şafak operasyonu
Torbacı diye tabir edilen sokaklarda uyuşturucu sattığı tespit edilen 14 kişi gözaltına alındı.

Erzurum Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince ’torbacı’ olarak tabir edilen sokaklarda uyuşturucu sattıkları tabir edilen, 14 şahısa yönelik şafak operasyonu yapıldı. 

 

 

 

Operasyonlarda 101,51 gram metamfetamin, 90,70 gram sentetik kannabinoid ve bir adet uyuşturucu madde kullanmaya yarayan aparat ele geçirildi.

 

Erzurum merkezinde ve Ağrı'da yapılan operasyonel çalışmada; 1 kök hint keneviri, 1 adet kurusıkı tabanca ve 8 adet fişek ele geçirildi. 14 şahıs hakkında Uyuşturucu Madde Ticareti Suçundan (TCK 188) adli işlemlere başlanıldı.

 

Erzurum Emniyet Müdürlüğü tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada, "Uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanımı, satışı ve nakli ile ilgili mücadelemiz kararlılıkla sürdürülecektir" denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.