DEVA PARTİSİ'NDEN NARMAN'A ÇIKARMA

Deva Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl, ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri Narman'da esnaf gezisi yaptı, muhtarlarla bir araya geldi.

 

 

 

 

Kendi ilçesinde yoğun ilgi ile karşılanan İl Başkanı Vahit Bingöl, " Vatandaşın bu teveccühü bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Doğru yolda olduğumuzun en büyük göstergesi, vatandaştan aldığımız bu enerji." dedi. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Narman merkezde esnafları tek tek z iyaret eden Bingöl, sorunlarını dinleyip notlar aldı. Gençlerle de bir araya gelen Bingöl, Deva Partisi'nin tarım eylem planını anlattı. Erzurum'da özellikle köylünün en temel sıkıntısının kuraklık olduğunu belirten Bingöl, " Bir an önce gerekli tedbirler alınmazsa hem tarımla uğraşan çiftçimiz, heyvancılık yapan besicimiz, ciddi zarar edecek. Bölgede kuraklık Pandemiden daha fazla zarar verecek. Bu bir doğal afet, bölgede üretim yapan çiftçilerin bankalara olan borçları faizsiz ertelenmeli, Besiciye uygun fiyatlı saman temin edilmeli." dedi. 

 

 

 

 

 

 

Narman ziyareti sırasında, İlçenin eski Belediye Başkanı Ahmet İşleyen tarafından bölgeye kazandırılan Gülperi Otel'de muhtarlarla bir araya gelen Bingöl, Narman hakkında bilgiler aldı. İlçe ziyaretleri sonrasında, tek tek köyleri de ziyaret edeceğini belirten Bingöl, " Narman'ın da DEVA sı bizde. Ben bu bölgenin yetiştirdiği biriyim. Sorunlara sıkıntılara vakıfım. 18 yıldır, yapılmayanları yapmak bize nasip olacak İnşallah. Genel Başkanımız Ali Babacan'ın eikonominin dümeninde olduğu günlerdeki gibi yeniden, bizim iktidarımızda, vatandaşımız, eski refah günlerine yeniden erişecek." dedi...  

 

 

 

  • 4 / 1 DEVA PARTİSİ'NDEN NARMAN'A ÇIKARMA  0

  • 4 / 2 DEVA PARTİSİ'NDEN NARMAN'A ÇIKARMA  1

  • 4 / 3 DEVA PARTİSİ'NDEN NARMAN'A ÇIKARMA  2

  • 4 / 4 DEVA PARTİSİ'NDEN NARMAN'A ÇIKARMA  3

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
bayar yarıyılı