CHP ADAYI AYHAN KOÇ BAYRAMI, DOĞUP BÜYÜDÜĞÜ HORASAN'DA GEÇİRDİ.

Arefe günü Horasan'da iftarını partililer ve Horasanlılarla birlikte açan milletvekili adayı Ayhan Koç, ilçede iftar sonrası esnaf ziyaretleri yaptı. Geceyi Horasan'da geçiren Koç. bayram sabahı, doğup büyüdüğü köyüne geçti. 

 

 

 

Bayram Namazını Kemerli köyünde kılan CHP Erzurum Milletvekili adayı Ayhan Koç, köylüleriyle bayramlaştı. Namaz sonrasında eş dost ve akrabalarıyla bir araya gelen Koç'a köylüleri yoğun ilgi gösterdi. 

Köylerinden bir ismin milletvekili adayı olmasının kendilerini gururlandırdığı belirten köylüleri, CHP Milletvekili Adayı Ayhan Koç'a sıkıntılarını anlattılar.

Problemleri tek tek not alan Koç, " Biz Mustafa Kemal Atatürk'ün söylediği gibi, 'Köylüler Milletin efeandisidir' anlayışıyla siyaset yapacağız. Pandemi döneminde gördük ki gıda üretimi dünyanın önümüzdeki yüzyılda en önemli problemi. Bu bilinçle üretimi destekleyeceğiz. Köylümüzün ürünü para edecek, Köylerimizde gerekli alt yapıyı oluşturarak, eğitimden, sağlığa, barınma ihtiyacından, sosyal yaşama köylerimizi yaşanabilir yerler haline getireceğiz. Gençlerimiz köyden kente göçüp, bir asgari ücretli işe girip hayatlarını heba etmeyecekler. Tarıma dayalı sanayiyi oluşturmak zorundayız. Besi organize sanayi bölgesinin Erzurum'da kurulması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bu yolla besicimizin ürünü gerçek değerinde satılacak, girdi maliyetleri azalacak, gençlerimize de yaşadığı köyü terk etmeden istihdam alanı sağlamış olacağız.Söz veriyoruz." dedi. 

 

Bayramda Horasan'ı adeta karış karış gezen Koç, Kırkgözeler mahellesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Burada da vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Koç, Kahvehane toplantısında mahalle sakinlerine hitaben bir konuşma yaptı. 

Koç konuşmasında şunları söyledi; "21 yıldır AKP hem ilçemizi, hem şehrimiz hem de ülkeyi yönetiyor. Geldiğimiz noktada, enflasyon almış başını gitmiş. köylü çiftçi perişan durumda, gençlerimizin halayyeri çalınmış, emeklimiz geçinemiyor. Toplumun hemen her kesimi ağır ekonomik şartlar altında yaşama mücadelesi veriyor. Tüm bu manzaraya baktığımızda diyoruz ki bu ülke, bu şehir, bi ilçe iyi yönetilmiyor. İnsanların adalete güveni kalmamış, asgari ücret ortalama gelir haline gelmiş. Doğunun Paris'i olarak anılan Erzurum, kendisinden çok çok geride kalan şehirlerin ardına düşmüş. Horasan Doğu Anadolu'nun ticaret merkeziydi. Şimdi soruyorum size nüfusu ne kadar eridi. İnsanımız neden Horasan'ı terk ediyor? Yaylalarımız büyük, küçük baş hayvanlarla dolup taşardı, şimdi ne halde. 

 

O yüzden diyoruz ki 14 mayısta yapılacak seçimler çok önemli. Para babalarının değil, sizin derdinizle dertlenen, hakkınız olanı size verecek olan, Ülkenin kaynaklarını adil bir biçimde paylaştırmaya söz veren, sizin gibi yaşayan, Cumhurbaşkanı adayımız, Liderimiz Kemal Kılıçdaroğluna bu dönem oy verin. 14 mayısta da Türküyle, Kürdüyle, Alevisiyle Sünnisiyle hep birlikte bir bayram yaşayalım. Horasan'ı eski günlerine hep birlikte döndürelim. İlçemizi yine bölgesinin ticaret merkezi haline getirelim.

  • 8 / 1 CHP ADAYI AYHAN KOÇ BAYRAMI, DOĞUP BÜYÜDÜĞÜ HORASAN'DA GEÇİRDİ.  0

  • 8 / 2 CHP ADAYI AYHAN KOÇ BAYRAMI, DOĞUP BÜYÜDÜĞÜ HORASAN'DA GEÇİRDİ.  1

  • 8 / 3 CHP ADAYI AYHAN KOÇ BAYRAMI, DOĞUP BÜYÜDÜĞÜ HORASAN'DA GEÇİRDİ.  2

  • 8 / 4 CHP ADAYI AYHAN KOÇ BAYRAMI, DOĞUP BÜYÜDÜĞÜ HORASAN'DA GEÇİRDİ.  3

  • 8 / 5 CHP ADAYI AYHAN KOÇ BAYRAMI, DOĞUP BÜYÜDÜĞÜ HORASAN'DA GEÇİRDİ.  4

  • 8 / 6 CHP ADAYI AYHAN KOÇ BAYRAMI, DOĞUP BÜYÜDÜĞÜ HORASAN'DA GEÇİRDİ.  5

  • 8 / 7 CHP ADAYI AYHAN KOÇ BAYRAMI, DOĞUP BÜYÜDÜĞÜ HORASAN'DA GEÇİRDİ.  6

  • 8 / 8 CHP ADAYI AYHAN KOÇ BAYRAMI, DOĞUP BÜYÜDÜĞÜ HORASAN'DA GEÇİRDİ.  7

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.