SİYASET Haber Girişi : 15 Eylül 2022 15:22

ZİRVEDEKİ İYİLER ERK HABER'DE

ZİRVEDEKİ İYİLER ERK HABER'DE
Erzurum özelinde, İYİ Parti bünyesinde kurulan Zirvedeki İYİ'ler heyetinden ERK medyaya ziyaret.

İYİ Partı saha çılışmaları kapsamında Erzurum'da kurulan Zirvedeki İYİ'ler ekibi, ERK Medya'yı ziyaret ederek, medya sektörünün sorunları hakkında istişarelerde bulundu. 

 

 

Başkanlığını tecrübeli siyasetçi Yücel Ahmet İşleyen'in yaptığı, Doç. Dr. Zeynep Kamalak, Avukat Tuba Aladağ ve Akademisyen Ufuk Aydın''den oluşan Zirvedeki İYİ'ler heyeti, saha çalışmalarına başladı. İlk olarak Erzurum'un sorun ve sıkıntılarını en iyi bilen medya sektörüyle ziyaretlerine başladıklarını belirten Başkan Ahmet İşleyen, " yaptığımız saha çalışmalarımızı raporlar haline getirerek genel merkezimize sunacağız. Sorunların çözümü noktasında somut projeler geliştirmek istiyoruz. Bu maksatla bire bir çeşitli sektörleri ziyaret edip, taleplerini, sorun ve sıkıntılarını dinliyoruz." dedi. 

 

 

ERK Medya ziyareti sırasında gazeteci Sinan Özçaylak ve Orkun Çizmeli ile sohbet eden heyet, medya sektörünün problemleri hakkında fikir alışverişinde bulundular. 

 

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Yayın Yönetmeni Sinan Özçaylak, " Her sektörün kendine özgü sorunları var. Terzi kendi söküğünü dikemez mantığıyla, belki de medya sektörü vatandaşın sorunlarını gündeme getirmekten kendisine sıra bulamıyor." dedi. Özçaylak, böylesi bir çalışmanın sektör adına sevindirici olduğunu kaydetti. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.