GÜNDEM Haber Girişi : 22 Temmuz 2021 12:45

Zinnur Kara: Vatanın Kaderi Erzurum Kongresinde Belirlenmiştir!

Zinnur Kara: Vatanın Kaderi Erzurum Kongresinde Belirlenmiştir!
Gelecek Partisi İl Başkanı M. Zinnur Kara 23 Temmuz münasebeti ile bir mesaj yayınladı.

ERZURUMEKSPRES - Gelecek Partisi İl Başkanı M. Zinnur Kara 23 Temmuz münasebeti ile bir mesaj yayınladı. Kara mesajında; “23 Temmuz Erzurum Kongresi, işgal güçlerine karşı direnen insanımızın, teslimiyeti kabul etmeyeceğini dünyaya haykırdığı gündür.” dedi

 

İşte Kara'nın açıklamaları;

Erzurum Direnişin Sembolü ve Başladığı Yerdir! 

“3 Temmuz günü Mustafa Kemal Atatürk şehrimize gelmiş ve yaptığı temaslar sonucu, 23 Temmuz Erzurum Kongresini tertip etmiştir. Amacı Vatan sevdası olan Gazi Paşa, birlik ve beraberliği bu kongrede sağlayıp, tek vücut işgal kuvvetlerine korku salmıştır.”

Vatanın Kaderi Erzurum Kongresinde Belirlenmiştir! 

“Her ne kadar bölgesel bir Kongre olsa da alınan kararlar tüm Vatanı kapsamaktadır. Umutları tükenmiş, elleri kolları bağlanmış Aziz milletimiz, Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde yeniden ayağa kalkmış ve tarihe altın harflerle kazınacak, kurtuluş mücadelesinin temelini atmıştır. Kongreye öncülük eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını rahmetle anıyor, Vatanımıza ve milletimize sonsuz esenlikler diliyorum.” 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.