MAGAZİN Haber Girişi : 25 Ekim 2022 09:58

Yummy Burger Çaykara Caddesinde açıldı 

Yummy Burger Çaykara Caddesinde açıldı 
Kaliteli Burger keyfi artık Erzurum’da.

Türkiye’nin favori lezzetlerinden biri olan Yummy Burger Erzurum’da hizmete açıldı. Kaliteli ve taze malzemeyle farklı teknikler ile orijinal lezzetler ortaya koyabilen şeflerin elinden çıkan bu  Burgerleri çok seveceksiniz.  

 

 

 

Çaykara Caddesinde, Beyaz Saray apartmanı altında açılan Yummy Burger Restoran, Ağız sulandıran birbirinden farklı Burger seçenekleri ve özel sosları ile dikkat çekiyor. 

 

 

 

 

 

 

 

Sokak yemeklerine rafine bir dokunuş arayanlar için harika bir mekân olan Yummy Burger Restoran, yumuşacık ekmekler ve zengin menüsüyle çok seviliyor.

 

 

 

 

 

 

 

Ağızda dağılan, sulu bir hamburger tatmak isterseniz muhakkak uğramanız gereken bir mekan olan Yummy Hamburger Restoran, mekan tasarımıyla da dikkat geçiyor.  

 

 

 

 

 

 

Erzurum’un önemli caddelerinden biri olan Çaykara Caddesinde hizmete giren Restoranda her detay oldukça ayrıntılı bir biçimde düşünülmüş. Duvarlarındaki gri renk içinizi ferahlatırken, kırmızının hakim olduğu oturma alanları da iştahınızı açıyor.

 

 

 

 

 

 

 

Midenizin yanında gözünüzü de doyuran lezzetli bir Burger yemek isteyenlerin kısa sürede ilk tercihi olacak olan Yummy Burger, bağımlılık yapan tadıyla Türkiye’de en çok tercih edilen lezzetlerden biri.

 

 

                                           

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.