SPOR Haber Girişi : 08 Haziran 2021 10:56

Yücelik geri adım mı attı? Dadaş'a talip değilmiş!

Yücelik geri adım mı attı? Dadaş'a talip değilmiş!
ERÇİMSAN Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, bazı basın kuruluşlarına açıklama yaparak, "Erzurumspor'a talip değilim" açıklaması yaptı.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un Onursal Başkanı Mehmet Sekmen'in yerel bir televizyonda yaptığı açıklamaların ardından kulüp yönetimine talip olduğu iddiası gündeme bomba gibi düşen ERÇİMSAN Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, bazı basın kuruluşlarına açıklama yaparak, "Erzurumspor'a talip değilim" açıklaması yaptı. 

 

 

 

 

 

 

Hafta sonunda kendisine yakın isimlerle görüş alışverişinde bulunduğu iddiaları gündeme gelen ve ERKHABER'in bu iddiaları haberleştirmesinin ardından bir anda kent gündeminin ilk sırasına yerleşen Yücelik'in, kulübün 55 milyon TL'lik borcu ile birlikte şampiyonluk için 60-70 milyon TL'yi bulacak bütçesi nedeniyle geri adım attığı ve bu nedenle "Erzurumspor'a talip değilim" açıklaması yaptığı öne sürülüyor. 

 

 

 

 

 

 

Erzurum'un tek holdingi konumunda olan ve ülkenin en büyük 500 sanayi kuruluşu içerisinde yer alan Aşkale Çimento'nun tepe ismi Yücelik'in Erzurumspor'a desteğinin yıllık sadece 500 bin TL ile sınırlı olması ve kulübün yönetimine talip olmaması, kentte tepkilere neden oldu. 

 

 

 

 

 

 

Yücelik'in "Talipli değiliz" açıklaması sonrasında sosyal medyada tepkilerini dile getiren taraftarlar, "Koskoca Aşkale Çimento'nun şehrin takımına talip olmaması üzüntü verici. Erzurum'un gururu olan bir kuruluşun, diğer kentlerin dev firmaları gibi kentinin takımına sahip çıkması, bu zor günde elini taşın altına koymasını beklerdik. Panikle 'talip değiliz' açıklaması yapması kendisine yakışmamıştır" dediler. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.