SİYASET Haber Girişi : 24 Haziran 2022 12:31

YILMAZ’DAN POZİTİF AYRIMCILIK TALEBİ

YILMAZ’DAN POZİTİF AYRIMCILIK TALEBİ
BBP Erzurum İl Başkanı Ahmet Eşref Yılmaz, Büyük Birlik Partisi olarak, bölgedeki illeri de kapsayacak, Pozitif Ayrımcılık Projesini kamuoyuyla paylaşacaklarını söyledi.

Yılmaz yaptığı açıklama, Erzurum’un geçmişte sahip olduğu kazanımlarına atıfta bulunarak, bu gün gelinen noktanın iç açıcı olmadığını belirtti. Büyük Birlik Partisi Erzurum İl Başkanı Ahmet Eşref Yılmaz şunları söyledi;

 

 

“Düşünün..! Aşkale, Balkaya, İspir ve Oltu’da kömür işletmeleri, demiryolu fabrikası,3 Yem fabrikası, lastik fabrikası,17 pastırma imalathanesi,2 bisküvi fabrikası,4 ayakkabı fabrikası,7 deri imalatçısı, elektronik, iplik ve sac fabrikaları, yağ fabrikası, krom, strafor, bims ve çimento fabrikaları,7 sabun,3 tuğla kiremit, 4 yapağı fabrikaları,5 et kombinası,6 un fabrikası, süt ve tarım aletleri fabrikası.. Erzurum’da olsa..

 

 

 

 

Yukarıda yazdıklarım ve daha fazlası vardı Erzurum’da. Mesela bakırcılar ve tahtacılara hiç değinmedik, Oltu taşına da..

 

 

 

 

90’ların başına kadar, yazdığımız tüm bu işletmelere sahipti Erzurum. “Doğunun Paris’i” diye anıldığı dönemler.

 

 

 

 

1984 yılında Gaziantep ticaret odası başkanının Erzurum’u ziyaretinde; ”önümüzdeki 20 yıllık hedefimiz Erzurum gibi bir il olabilmek” dediği dönemler!

 

 

 

 

Son 30 yılda kaybeden şehrimize ,park, bahçe, yol, kaldırım yapan yetkililerimiz elbette bu şehre hizmet etmenin vicdani rahatlığını yaşadılar, kimliklerinde Erzurum yazması ama bu şehirde hiç yaşamamaları sebebiyle ,şehrin önceki durumunu bilmediklerinden.

 

 

 

 

Bilenler ise dile getiremediler!

 

 

 

Devletçi ve Milliyetçi yapısıyla her daim devletin yanında olmuş Erzurum maalesef cefa çekmektedir. Devletçi yapımız “neden böyle olduk” diye sormamıza engel olduysa da artık kaybettiğimiz bu yatırım değerlerini tekrar kazanma ve esnafımızın, çiftçimizin, halkımızın 9 ay kış ve dar ekonomik yapı altında ezilmemesi için “POZİTİF AYRIMCILIK” alma hakkımızı kullanma zamanı gelmiştir.

 

 

 

Büyük Birlik Partisi Erzurum İl Başkanlığı olarak yakın bir zamanda hemşerilerimiz ile paylaşacağımız, Erzurum başta olmak üzere bölgede 4-5 ili de kapsayacak “POZİTİF AYRIMCILIK PROJEMİZE” yerel yönetimlerimizden, sorumlu STK’larımızdan, siyasi parti il temsilcilerinden ve en önemlisi kıymetli hemşerilerimizden, Aziz Dadaşlarımız, vefakar Erzurumlulardan destek bekleyeceğiz.

 

 

 

Bizim için öncelik şehrimizdir, çünkü biz biliyoruz ki, önce ailesine, sonra mahallesine, semt ve ilçesine sonra şehrine menfaati olmayanın ülkesine menfaati olmaz!

 

 

 

Millet için konuştuklarımız, savunduklarımız, ancak Milletin desteğiyle kıymet kazanır..

Vefakar ve cefakar hemşehrilerimizi;29 yıldır, çıkarsız, menfaatsiz çocuklarının süt parasından kesip Millet adına siyaset yapan Büyük Birlik Partisi kadrolarına, İlay-ı kelimetullah neferlerine ve bizlere sahip çıkmaya davet ediyorum..”

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.