GÜNDEM Düzenleme Tarihi : 07 Ocak 2021 14:13 Haber Girişi : 07 Ocak 2021 14:14

Yerel basın yazdı, Borsa Mizan'a geldi!

Yerel basın yazdı, Borsa Mizan'a geldi!
Yerel basın, Erzurum Ticaret Borsası’nın kurumsal gelişimine katkıda bulunmaya devam ediyor.

ERZURUMEKSPRES - Yerel basın, Erzurum Ticaret Borsası’nın kurumsal gelişimine katkıda bulunmaya devam ediyor. Borsa’nın aylardır güncellenmeyen resmi web sitesi, yerel basın sayesinde baştan aşağı elden geçirilirken, siteyi ziyaret edenlerin bir türlü göremedikleri aylık mizan raporları da kullanıma açıldı. İnternet sitesinde Borsa’nın aylık gelir-gider hesaplarının yer aldığı mizan raporları, 2020 yılının Haziran ayına kadar güncellenirken, aynı yılın Temmuz, Ağustos, Eylül, Ekim, Kasım ve Aralık aylarına ait raporların ise siteye henüz yüklenmediği görüldü. Erzurum Ticaret Borsası’nın banka hesaplarındaki nakit paralardan üye aidat gelirlerine, vergi ödemelerinden faiz gelirlerine, yazılım, temizlik, seyahat, personel, ilan, reklam ve abonelik giderlerinden kira gelirlerine varıncaya kadar mali tüm hesapların kalem kalem paylaşıldığı mizan raporlarında, kurumda yapılan harcamalar da görüntülenebiliyor.

 

 

DİJİTAL DÜNYAYA AYAK UYDURMAYA BAŞLADILAR

 

2020 yılının son 6 aylık dönemine ait mizan raporlarının henüz paylaşılmadığı ETB’nin internet sitesindeki bu olumlu gelişme, üye esnaf ve işletmeler tarafından da memnuniyetle karşılandı. Erzurum Ticaret Borsası’ndaki kurumsal bir eksikliğin yerel basın sayesinde giderildiğinin altını çizen Borsa üyesi esnaf ve işletmeciler, “İletişim, bilgi ve teknoloji çağındayız, dolayısıyla böyle bir çağda artık her yapının dijital bir yüzü var. Kurumsal web siteleri de, işte bu vitrinin en önemli parçasıdır. Erzurum Ticaret Borsası’nın böyle bir vitrinden yoksun oluşu elbette kabul edilemez bir durumdu. Erzurum’da iyi ki yerel basın var; bu sayede Erzurum Ticaret Borsası dijital dünyaya ayak uydurmaya başladı” dediler.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.