SİYASET Haber Girişi : 26 Eylül 2023 15:06

Yeniden Refah Partisi’ne flaş katılım.

Yeniden Refah Partisi’ne flaş katılım.
Aziziye'de dengeleri değiştirecek isim olarak görülen Emrullah Akpunar, Yeniden Refah Partisi'ne katıldı.

Geçtiğimiz mahalli seçimlerde Aziziye Belediyesi Bağımsız Başkan adayı olan ve AK Parti MHP ittifakına rağmen oyların yüzde 20.22’sini almayı başaran Emrullah Akpunar, Yeniden Refah Partisi’ne katıldı.

 

 

 

Erzurum ili Damızlık Koyun Yetiştiricileri Birliği Başkanlığını da yürüten özellikle Ilıca bölgesinde tanınan bir isim olan Emrullah Akpunar, Yeniden Refah Partili oldu. 2019 Yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday adayı olan, ancak ittifak kapsamında Aziziye İlçesi AK Parti’ye bırakılınca, istifa ederek, bağımsız aday olmuştu. Emrullah Akpunar, seçimde 6 bin 441oyla, İttifak adayı Muhammet Cevdet Orhan’dan sonra bir çok partiyi geride bırakan ikinci isim olmuştu.  

 

 

 

 

 

 

 

Bir çok partinin, merceğinde olan ve Yeniden Refah Partisi İl Binasında düzenlenen törende, İl Başkanı Adnan Bozan'ın parti rozeti taktığı, Emrullah Akpunar’ın 31 Martta yapılacak seçimlerde Yeniden Refah Partisi Aziziye Belediye Başkan adayı olmasına kesin gözü ile bakılıyor. 

 

 

 

  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.