SİYASET Haber Girişi : 01 Ocak 2023 14:26

YENİDEN REFAH PARTİSİ’NDE SADIK ÇAT TARTIŞMASI

YENİDEN REFAH PARTİSİ’NDE SADIK ÇAT TARTIŞMASI
Yeniden Refah Partisi’nde tartışmalar bir türlü bitmiyor.

Yeniden Refah Partisi’nde tartışmalar bir türlü bitmiyor. 4 Yıl içerisinde üç başkan değişen ve 4. İl Başkanı olarak Müteahhit Adnan Bozan’ı atayan Yeniden Refah Partisi’nde şimdi de yedek MKYK üyesi Sadık Çat tartışma konusu oldu.

 

 

 

 

Parti İl Yönetimi tarafından, ARGE Başkan Yardımcısı ve Erzurum sorumlusu olduğu iddia edilen Yedek MKYK Üyesi Sadık Çat’ın, atanan İl Başkanı Adnan Bozan üzerinde tahakküm kurduğunu iddia eden Yeniden Refah Partililer, “ Başkan Bozan nedendir bilinmez, aslen Erzurumlu bile olmayan  Sadık Çat’ın sözünden çıkmıyor. Bütün kararları onunla alıyor, partililerle istişare bile etmiyor. Madem Sadık Çat bu kadar etkili olacaktı, Genel Merkez Yedek MKYK üyesi Sadık Çat’ı İl Başkanı olarak atasaydı. İl Başkanı Adnan Bozan mı Sadık Çat mı belli değil? Bu durum parti tabanında rahatsızlığa sebep oluyor. Bu rahatsızlık 2023 seçimlerinde de sandığa yansıyacaktır.” dediler.

 

 

 

 

Genel Merkezin bir an önce bu ayrışmaya müdahale etmesi gerektiğinin altını çizen Yeniden Refah Partililer, “ Bin bir emekle, yaptığımız üyelerimiz birer birer partiden istifa ediyorlar. Her geçen gün partimiz Erzurum’da kan kaybediyor. Buna gönlümüz razı değil.” dediler.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.