SİYASET Haber Girişi : 16 Aralık 2023 10:17

YENİDEN REFAH PARTİSİ İDDİASINI ORTAYA KOYUYOR

YENİDEN REFAH PARTİSİ İDDİASINI ORTAYA KOYUYOR
Mayıs seçimlerinin sürpriz partisi Yeniden Refah Partisi Erzurum'da belediye başkanlıkları için de iddialı isimlerle sahada olacak. Palandöken Kurucu İlçe Başkanı Yusuf Kızıltaş, ilçeden aday adayı oldu.

2018 yılında Milli Görüş Lideri Murhum Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan'ın kurduğu Yeniden Refah Partisi, Mayıs seçimlerinde Erzurum'da sürpriz bir oy alarak iddiasını ortaya koydu. 

 

 

 

Genel Seçim sonrasında hemen 31 Martta yapılacak olan yerel seçim için çalışmalara başlayan Yeniden Refah Partisi'ne vatandaş beklenenin üzerinde teveccüh gösteriyor. 94 ruhu mottosuyla seçime hazırlanan YRP Erzurum'da seçimi kazanacak isimlerle yol yürümek istiyor. 

 

 

Merkezde daha önce, son derece iddialı bir isim olan ve bir önceki seçimlerde bağımsız aday olarak ilçede oy sıralamasında ikinci sırada olan Emrullah Akpunar'ı Aziziye Belediye Başkan adayı olarak açıklayan Yeniden Refah Partisi, Palandöken'de de iddialı. 

 

 

 

 

 

 

 

YRP'den Palandöken Kurucu İlçe Başkanlığı yapan Yusuf Kızıltaş'ın aday adaylığı müracatı sonsarında aday gösterilmesine kesin gözü ile bakılıyor.

 

 

 

 

 

 

 

Teşkilatların da saygı duyduğu bir isim olan Palandöken Kurucu İlçe Başkanı Yusuf Kızıltaş, İlçe Başkanlığı döneminde kısa sürede en fazla üye kaydı yapan ve İlçede sevilen bir iş insanı. Kızıltaş'ın aday gösterilmesi halinde, oy potansiyeline sahip büyük ailelerin de kendisini destek vereceği öğrenildi. 

 

 

 

 

 

Kızıltaş'ın aday adaylığı başvurusu sonrasında siyasi kulislerde, " Yeniden Refah Partisi, adaylık noktasında Yusuf Kızıltaş gibi güçlü isimlerle yol yürürse, şehirde karşılık bulur." yorumları yapılıyor. Genel Merkezde de ciddi bir karşılığı olan Yusuf Kızıltaş isminin 23 Aralıkta Palandöken adayı olarak duyurulmasına kesin gözü ile bakılıyor. 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.