SİYASET Haber Girişi : 22 Nisan 2022 11:48

YENİ STADI GEÇTİK İKİ YIL ÖNCE SÖZ VERDİĞİNİZ TADİLAT NE OLDU SAYIN BAKAN

YENİ STADI GEÇTİK İKİ YIL ÖNCE SÖZ VERDİĞİNİZ TADİLAT NE OLDU SAYIN BAKAN
Serhat Can Eş, Bakan Kasapoğlu'na verdiği sözü hatırlattı.

Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun Erzurum gezisini değerlendirdi. Siyasilerin en büyük hatasının, şehre gelen Bakanlara, olumsuzlukları aktarmaması olduğunu belirterek, “ Sayın Bakanı, Kazım Karabekir Stadına götürüp, stadın dökülen halini kendisine gösterdiniz mi? Hadi yeni stat yapılmasından geçtik, 2 yıl önce söz verdikleri tadilata bile başlayamadılar.” dedi.

 

 

 

 

 

Serhat Can Eş yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi; “Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu Erzurum’a geliyor; Valiliği, Belediyeyi, Parti teşkilatını ziyaret ediyor. Şehirdeki en iyi durumda olan Yurtta kalan öğrencilerle iftar açıyor. İftar sonrası, Galatasaray bayraklarıyla süslü bir kahvehanede gençlerle sohbet ediyor. Kendisine Erzurum’un yeni stat talebini ileten yok. Bakan basın toplantısı yapıyor, Ajanslar dışında yerel gazeteciler davet edilmiyor. Ola ki Stadı sorarlar, bakanın morali bozulmasın diye.

 

 

 

Sahi ne oldu sayın Bakan, Erzurum’a yeni bir stadı çok mu görüyorsunuz? Bir çok ile yeni stat yapılırken, her seçimde size yüzde 70 oy veren Erzurum’a yeni bir stadı çok mu görüyorsunuz? Hadi yeni stat yapılmasını geçtik, 2 yıl önce İl Başkanınız Kazım Karabekir Stadının eksikliklerinin giderileceğini, büyük bir tadilatın yapılacağını müjdelemişti? Sahi ne oldu, stadın tadilatı? Yoksa bir tadilatı bile bu şehre çok mu görüyorsunuz?

 

 

 

Gerçi siz de haklısınız. Erzurum’a kadar gelmişken, kimse sizi stada götürmedi. Dökülen halini göstermedi. Bırakın stada götürmeyi, Galatasaray bayraklarıyla süslü bir kahvehaneye götürmeyi tercih ettiler. Erzurumspor’un bayrağının olmaması onları rahatsız bile etmedi. Sizde haklısınız, size gösterilen, bu şehirde Erzurumspor’un başarısını kimsenin dert etmediği, yeni bir stat talebinin olmadığı.

 

 

 

Ancak gerçek hiç de öyle değil. Bir çok büyük Kulübü kıskandıracak, taraftara sahip Erzurumspor. Talepleri kara kışın yaşandığı şehirde, insani şartlarda maç izlemek. Üstü kapalı bir stada sahip olmak. Peki bu durum sizin ve avenenizin umurunda mı değil! Baksanıza bir tadilatı bile çok görüyorsunuz. Bütün bu yaptıklarınıza karşılık, bu taraftarın yine size oy vereceğini zannediyorsanız yanılıyorsunuz. İlk seçimde bu görmezden geldiğiniz taraftar size cevabını sandıkta verecektir” dedi.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.