SPOR Düzenleme Tarihi : 25 Aralık 2020 13:47 Haber Girişi : 25 Aralık 2020 13:59

Yeni Malatyaspor, BB Erzurumspor maçına hazırlanıyor

Yeni Malatyaspor, BB Erzurumspor maçına hazırlanıyor
Süper Lig’in 15. haftasında kendi sahasında ligin son sırasındaki Erzurumsppor’u konuk edecek olan Yeni Malatyaspor'da Hamzaoğlu , futbolcularını rehavete karşı uyardı. 


Ligde 14 hafta sonunda 20 puanla 8. sırada bulunan sarı-siyahlılar, hafta sonu Erzurumspor’u konuk edecek. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde yapılan taktik çalışmaya bütün futbolcular katılırken, sakatlığı düzelen Lukoki’nin de Erzurumspor maçı kadrosunda yer alacağı ifade edildi. Taktik çalışmada ideal on birde Olcay’ın yerine Tetteh’e şans veren Hamza Hamzaoğlu futbolcularına rehavet uyarısında bulundu. Yeni Malatyaspor - Erzurumspor müsabakası Pazar günü saat 16.00’da başlayacak.

 

 

 

Öte yandan Yeni Malatyaspor'un iç saha performansı korkutuyor. Yeni Malatyaspor, bu sezon Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda çıktığı 9 iç saha maçını da kaybetmedi. Süper Lig'deki dördüncü sezonunu geçiren Yeni Malatyaspor, sahasında oynadığı maçları kaybetmiyor. Malatya ekibi, bu sezon ligdeki 6 iç saha maçında 4 galibiyet, 2 beraberlik alırken, Ziraat Türkiye Kupası'nda da bu başarısını sürdürerek oynadığı 3 karşılaşmayı da kazandı. Sarı-siyahlılar, 6 maçta 14 puan toplayarak ev sahibi olmanın avantajını iyi kullanırken, bu maçlarda rakip fileleri 9 kez havalandırıp, kalesinde ise 3 gol gördü. Yeni Malatyaspor, iç sahada oynadığı maçlarda Antalyaspor'u 1-0, Gençlerbirliği'ni 2-1, Denizlispor ve Kasımpaşa'yı da 2-0’lık skorlarla mağlup etti. Sarı-siyahlı ekip, Göztepe ve Medipol Başakşehir ile ise 1-1 berabere kaldı.

 

 


Yeni Malatyaspor, sahasındaki Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarında da Artvin Hopaspor, Etimesgut Belediyespor ve Hekimoğlu Trabzon'u mağlup ederek saf dışı bıraktı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.