GÜNDEM Haber Girişi : 25 Nisan 2021 16:44

YANGER'DEN TEPKİ

YANGER'DEN TEPKİ
İYİ Parti Erzurum Gençlik Kolları Başkanı Yakup Yanger, HDP'nin paylaşımlarıyla ilgili, İYİ Parti'yi eleştirenlere cevap verdi.

Yanger yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi;

HDP yönetiminin 1915 olayları ile ilgili yapmış olduğu açıklamaları partimizle ilişkilendirerek bizleri suçlayıcı ifadelerde bulunan AKP’li yöneticiler, önce kendi mazilerine bakmalıdır. Zira kendileri açılım sürecinde HDP ile aşikar, şimdilerde gizli işbirliği içerisinde olmuşlardır. Yüce Türk milleti ne megri megrileri ne kışladan indirilen bayrağımızı ne de terörist ayağına gönderilen hakim ve savcılarımızı unutmuştur. İstanbul seçimleri yenilenirken ermeni kökenli terörist başının kardeşini devlet televizyonunda çıkaran da yine kendileri olmuştur. Terörist başının bildirisini okurken de HDP ile işbirliği yapan kendileriydi.

 

 

 

 

Sayın Vekilimiz Naci Cinisli Beyefendi, meclis görüşmelerinde konu ile ilgili tutumunu her zaman net bir şekilde ortaya koymuş, partimiz de genel başkanımız da ekibimiz de,  gerek Ermeni meselesiyle gerekse PKK ile ilgili tavırlarını yiğitçe göstermişlerdir.

 

 

 

 

Burada ülkemize ve milletimize iftira eden bir anlayışa karşı bir olma gününde suçlayıcı bir tavra girerek bölmek, AKP'nin siyasi tavrıyla örtüşmektedir. AKP'nin 19 yıllık yönetimi boyunca sözde Ermeni Soykırımı ile ilgili sergilemiş olduğu tavır, bizi bugüne getirmiştir. Akp'nin dış politikadaki hataları yüzünden yalnızlaşan ve istenmeyen ülke durumuna gelen Türkiye, bu iftirayı hak etmemiştir.

 

 

 

Bu vesile ile kendi mazisini unutup bizleri soykırım yapmakla suçlayan Amerika yönetimini de şiddetle kınıyoruz.  

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.