SİYASET Haber Girişi : 08 Mart 2023 12:33

VİCDANINIZ VARSA, İHALEYİ İPTAL EDİN

VİCDANINIZ VARSA, İHALEYİ İPTAL EDİN
Serhat Can Eş, “ Üç kuruş para için bu şehre bunu yapmayın, vicdanınız varsa ihaleyi iptal edin.” dedi.   

CHP’li Serhat Can Eş, Yıldızkent’teki Recep Tayyip Erdoğan Rekreasyon alanının 13 dönümünün, benzin istasyonu ve ticarethaneler yapılmak üzere imara açılıp, ihaleye çıkmasına sert tepki gösterdi. Serhat Can Eş,Üç kuruş para için bu şehre bunu yapmayın, vicdanınız varsa ihaleyi iptal edin.” dedi.   

 

 

 

 

Erzurum’un yeşil alan noktasında zaten yetersiz olduğunu iddia eden CHP’li Serhat Can Eş, Büyükşehir Belediyesi tarafından ihaleye çıkarılan Recep Tayyip Erdoğan Rekreasyon alanı, eski adıyla Kuğulu Parkın, imara açılmasını cinayet olarak niteledi. Serhat Can Eş, “ Yeşil mutluluktur. O bölgede kim zamanında yaptıysa Allah Razı olsun, insanların nefes aldığı, toprağa değdiği, yeşili gördüğü bir alanı imara açmak, en hafif tabiriyle cinayettir. Kanuna, kitaba uygun bir işlem olabilir, ancak benzin istasyonu, ticarethane yapacak başka bir yer yok mu ki bu yeşil alanı katlediyorsunuz. Allah aşkına, birazcık vicdanınız varsa, ihaleyi iptal edin. Tüm muhalefet adına söz veriyorum, bizlerde çıkıp yanlıştan döndüğünüz için teşekkür edelim. Bakın Erzurum deprem fayı üzerinde, Allah korusun olası bir depremde bu alan aynı zamanda toplanma alanı olabilir. Yapmayın, o bölgedeki insanların mutluluklarını ellerinden almayın. Bölgede yaşayan hemşerilerime de sesleniyorum, bu uygulamaya müsaade etmeyin, demokratik tepkinizi koyun. Kimse sizin olan yeşil alanı size danışmadan, fikrinizi almadan, satamaz, satmamalı.” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.