GÜNDEM Haber Girişi : 19 Temmuz 2021 01:00

Vahit Bingöl: Paylaşmak, mutluluğun sihirli anahtarıdır

Vahit Bingöl: Paylaşmak, mutluluğun sihirli anahtarıdır
DEVA Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl, Kurban Bayramı dolaysıyla bir mesaj yayınladı.

ERZURUMEKSPRES - DEVA Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl, Kurban Bayramı dolaysıyla bir mesaj yayınladı.

''İslam coğrafyası başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında akan kan ve gözyaşı arasında bir Kurban Bayramı’nı daha idrak ediyoruz'' diyen Bingöl, mesajında şunları söyledi;

''Korona virüsten dolayı bu yıl da hac farizasının sınırlı bir şekilde yapılıyor olması bizleri daha mahzun kılmaktadır.

 

Ülkemizde yaşanan sosyo-ekonomik vaziyet, hayat koşullarını iyice zorlaştırmaktadır. Hayatın meşgalesi altında ömrümüzü tükettiğimiz şu fani dünyada bayramlar, bizleri huzur iklimine taşımaktadır. Bizleri Kurban Bayramı’na kavuşturan Rabbime sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

 

Kurban hatırlamaktır, kurban teslimiyettir, kurban fedakârlıktır. Bu mübarek günde kimsesizleri, ihtiyaç sahiplerini hatırlamayı kendimize vazife kılmalıyız. Allah'ın bahşettiği nimetleri onlarla paylaşmalıyız. Dara düşenlerin elinden tutmak için tüm fedakarlığımızı sergilemeliyiz. Her şeye rağmen bayramın tüm güzelliklerini çevremize hissettirmeliyiz.

 

Kurban, verilen nimetlere karşılık bir şükürdür. Kurban, canınızdan aziz bildiklerinizin kadir kıymetini bilmenizdir. Unutmayalım ki paylaşmak, mutluluğun sihirli anahtarıdır. Evet; sıkıntılarımız büyük, zorluklar içindeyiz, şu hayatta yer yer nefes almakta dahi zorlandığımız dönemler oluyor. Ama Rabbimizin sonsuz rahmetine sığınarak bu darlıktan çıkacağımıza inanıyorum.

 

Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum. Allah'tan nice sağlıklı, mutlu, huzurlu bayramlarda hep birlikte buluşmayı diliyorum. Bayramın tüm insanlığın sıkıntılardan kurtuluşuna, dünyanın barış ve huzuruna vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum''

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.