SPOR Haber Girişi : 01 Mayıs 2022 16:29

UNUTMADIK CANISI PANKARTIYLA SAHAYA ÇIKTILAR

UNUTMADIK CANISI PANKARTIYLA SAHAYA ÇIKTILAR
Kocaelisporlu oyuncular, taraftarının hatasını telafi etmek için "Unutmadık Canısı" pankartıyla sahaya çıktı.

TFF 1. Lig'in 16. haftasında Kocaelispor - Erzurumspor karşılaşmasında, Kocaelisporlu taraftarların, maçın devre arasında İbrahim Erkal'ın 'Canısı' şarkısı çalınca, tepki göstermiş ve kavga çıkmıştı. Yaşanan olaylar sırasında bazı taraftarların küfür ettiği iddia edilmilti. Erzurum'da büyük tepkiyle karşılanan bu olay sonrasında, Erzurumspor'da Twitter hesaplarından "İbrahim Erkal onurumuzdur! O'na saygısızlık Erzurum'a saygısızlıktır. Canısı ve diğer tüm eserleriyle gurur duyduğumuz sanatçımız İbrahim Erkal, Erzurum var oldukça şarkılarıyla yaşayacaktır. Sevgisini kalbimize nakşettiğimiz ozanımızı rahmet, minnet ve özlemle anıyoruz" diye yazmıştı. 

 

 

 

O maç sonrasında bu gün Erzurumspor'la Kazım Karabekir Stadında karşı karşıya gelen Kocaelispor'lu oyuncular sahaya, “UNUTMADIK CANISI” pankartıyla çıktı. 

 

 

 

 

Kocaelispor, ilk maçta taraftarlarının neden olduğun terbiyesizliği unutturmak için “UNUTMADIK CANISI” pankartıyla sahaya çıktı. Kocaelisporlu oyuncuların bu tavrı Erzurum'da doğru bir tavır şeklinde yorumlandı. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.