SPOR Haber Girişi : 04 Şubat 2023 13:06

UÇAN 81 İLDEN GELEN GENÇLERE EGZERSİZ VE BESLENMEYİ ANLATTI

UÇAN 81 İLDEN GELEN GENÇLERE EGZERSİZ VE BESLENMEYİ ANLATTI
81 İlden Erzurum'a 7. Kış Tematik Kampına katılmak için gelen gençlere Doç. Dr. İzzet Uçan Beslenme ve spor hakkında konferans verdi.

Gençlik Spor Bakanlığının 7. Kış Tematik Kampı projesi kapsamında 81 ilden  geçerler Erzurum'a geldi. Çeşitli etkinliklerin yapıldığı kampta gençlere  “Egzersiz ve Beslenme “hakkındaki bilgileri, Atatürk Üniversitesi Kış Sporları Enstitüsü Müdür Yardımcısı Doç. Dr. İzzet UÇAN verdi. 

 

 

 

 

Atatürk Üniversitesi Kış Sporları Enstitüsü Müdür Yardımcısı Doç. Dr. İzzet UÇAN, beslenme ve Spor hakkında 7. Kış Tematik Kampına katılan gençlere konferans verdi.

 

 

 

 

 

 

Sağlıklı beslenmenin önemi ve düzenli spor yapmanın faydaları hakkında tedaylı bilgiler veren Uçan, Sağlıklı beslenme ve düzenli egzersizi bir yaşam biçimi haline getirmek gerektiğini vurgulayarak, " ancak bu şekilde sağlıklı nesiller oluşturabiliriz." dedi. 

 

 

 

 

 

 

 

Konferans sonrası Doç.Dr. İzzet Uçan'a, Erzurum Gençlik ve Spor İl Büdürü Birdal Öztürk, teşekkür plaketi verdi. Uçan gençlerle öz çekim yapmayı da ihmal etmedi. 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.