SİYASET Haber Girişi : 17 Mart 2023 13:13

TÜRKİYE'NİN KADER SEÇİMİ 

TÜRKİYE'NİN KADER SEÇİMİ 
MHP’li aday adayı Mehmet Musa Çakır, 14 Mayıs seçimleriyle ilgili olarak çok net konuştu: 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Milletvekili aday adayı Mehmet Musa Çakır, 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye’nin kader seçimleri olacağının altını çizdi. Çakır, “Yeni Türkiye Yüzyılını ya hep birlikte inşa edeceğiz ya da yenidünya düzeni içerisinde küresel güçlerin oyuncağı haline geleceğiz” dedi. 

 

 

 


Anadolu Basın Birliği (ABB) Erzurum Şube Başkanı olan ve aynı zamanda uzun yıllardır gazetecilik yapan Mehmet Musa Çakır, geçtiğimiz günlerde MHP’den Erzurum Milletvekili aday adayı olmuştu. MHP’li Musa Çakır, çok partili sisteme geçişle birlikte Türkiye’nin sayısız seçimi geride bıraktığına dikkati çekerek, “Bilinmeli ki, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçim, geride kalan tüm seçimlerden farklı olacak. Bu seçim Türkiye’nin kader seçimi olacak, milletimizin geleceğini belirleyecek. Sandık başında kullanacağımız oylarla ya geleceğimizi aydınlık yarınlar üzerine kuracağız veyahut da geleceğimizi emperyalistlerin ve küresel güçlerin avuçlarına bırakacağız” diye konuştu. 

 

 

 

 

CUMHUR’UN KARŞISINDA KİMLER VAR? 
Cumhur İttifakı ile yeni ufuklara doğru yelken açan Türkiye’nin son tahlilde türlü-türlü engel, sıkıntı, dolaylı yollardan ekonomik müdahalelere maruz bırakıldığını dile getiren Çakır, “Cumhur İttifakının karşısında kimler var, önce ona bakmak lazım. Cumhur İttifakı’nın karşısında PKK var, HDP var, 28 Şubat’ın mimarları var, Selahattin Demirtaş’a özgürlük isteyenler var, LGBT seviciler var, İstanbul Sözleşmesi meraklıları var, FETÖ kuklaları var, ABD var, küreselciler var, Atlantikçiler var, okyanus öteciler var, milletimizin dini değerlerine saldırmayı gelenek haline getirmiş olanlar var, şehit yakınlarına küfredenler var. Bunlar saymakla bitmez, bitirilemez! Hepsi bir olmuş, Cumhur İttifakına karşı cephe açmış durumdalar” diye şeklinde konuştu. 

 

 

 

 

TÜRKİYE’YE NE OLURSA OLSUN! 
Çakır, şunları kaydetti: “Onların tek bir hülyaları, tek bir sevdaları var; Cumhur İttifakı gitsin de, Türkiye’ye ne olursa olsun! Bu yüzden sandık başına gidecek olan her seçmen, sadece siyasal bir tercih yapmış olmayacak. Aynı zamanda çok büyük bir tarihi sorumluluk da yüklenmiş olacak. Türkiye’nin yarınlarına ve bugüne dek elde ettiği tüm kazanımlarına yazık etmek isteyenler var ise, Millet İttifakı ile birlikte yol yürüyebilirler. Dolayısıyla bu seçim, kırk kere düşünüp, bir kere karar verme seçimidir” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.