SİYASET Haber Girişi : 22 Eylül 2022 13:34

Türkiye’nin dört bir tarafından MHP’liler Erzurum’da olacak.

Türkiye’nin dört bir tarafından MHP’liler Erzurum’da olacak.
Kamil Aydın'ın Gümüşhane, Bayburt, Kars ve ilçelerindeki miting mesaisi.

25 Eylül Pazar günü Erzurum’da 4. Mitingini gerçekleştirecek olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli için, hummalı çalışma. Bir yandan Genel Merkez diğer yandan Erzurum teşkilatı harıl harıl mitinge hazırlanıyor.

 

Miting öncesi Erzurum’a üs kuran Genel Başkan Yardımcısı  Prof. Dr. Kamil Aydın, bölge illerini tek tek ziyaret ederek, partilileri mitinge davet ederken, İl Başkanı Naim Karataş’ta başta Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen olmak üzere, Cumhur ittifakı ortağı AK Parti kurmaylarıyla bir araya geliyor.

 

 

 

 

 

 

İstasyon meydanındaki miting için bölge illerini hatta ilçeleri ziyaret eden Aydın, partilileri 25 Eylül Pazar günü İstasyon meydanındaki mitinge davet ediyor. Sosyal medya hesaplarından ziyaretleri ve davetleri duyuran Aydın, "2023 seçimlerinde Türkiye gücüne güç katarak yoluna devam edecek ve güçlü yapıyı hiç kimse bozamayacak. Bundan da kimsenin şüphesi olmasın. Bütün herkesi Pazar günü gerçekleşecek olan mitinge davet ediyoruz” dedi.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.