GÜNDEM Haber Girişi : 19 Temmuz 2021 00:15

Türk İslam Birliği İdeolojisi Kurtuluşumuzdur!

Türk İslam Birliği İdeolojisi Kurtuluşumuzdur!
İyi Parti Palandöken İlçe Başkanı Ahmet Han Efe kurban bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı

ERZURUMEKSPRES - İyi Parti Palandöken İlçe Başkanı Ahmet Han Efe kurban bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Efe mesajında “Asil milletimiz, İslam'ın sancaklığını yapmıştır tarih boyunca. İslam ve Türk tarihine altın harflerle yazılan bu  dönemlerde, sadece İslam ve Türk coğrafyası değil, tüm dünya barış ve kardeşlik içinde yaşamıştır.”dedi.

 

Türk İslam Birliği İdeolojisi Kurtuluşumuzdur!

“İktidar partileri bir an evvel, hayalperest fantezilerden uyanıp, gerçek olan ideallerimize dönmeli'' diyen Efe, '' Bu kısır döngü siyasetinin ülkemize hiçbir faydası yoktur. Tarihimizin en görkemli dönemleri Türk-İslam birliği ile olmuştur. Bu mübarek günleri istismar aracı olarak kullanmak, manevi duygulara en büyük hasarı verecektir. İslam kardeşliği emreder, İslam komşusu açken yok yatmamayı emreder, İslam dürüst olmayı emreder, İslam kul hakkı yememeyi emreder. Bizler bu günlerde değil her gün bu minvalde yaşamalıyız. Türk-İslam coğrafyasına hakettiği o altın çağları yaşatmak için İYİ Parti teşkilatları olarak gece gündüz demeden çalışıyoruz. İslam'ın sancaklığını asırlardır yapan Aziz milletimizin ve İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı'nı kutlar, hayırlara vesile olmasını Rahman ve Rahim olan Allah'ımızdan niyaz ederim.” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.