SİYASET Haber Girişi : 18 Mart 2023 13:34

TUĞRULHAN ŞAM, 14 MAYIS'TA İYİ'LİK KAZANACAK

TUĞRULHAN ŞAM, 14 MAYIS'TA İYİ'LİK KAZANACAK
İYİ Parti Erzurum Milletvekili Aday Adayı Prof.Dr. Tuğrulhan Şam, " İYİ'ler her zaman kazanır." dedi.

16 Martta Atatürk Üniversitesi'nde görevinden istifa ederek, İYİ Parti'den Erzurum milletvekili aday adayı olan Prof. Dr. Tuğrulhan Şam, siyasete hızlı başladı. Yazılı bir açıklama yapan Şam, " 14 Mayısta yapılacak seçimlerde İYİ'lik kazanacak." dedi. 

 

 

 

Prof.Dr. Tuğrul Şam şunları söyledi; " İYİ'lik hareketi olarak kurulan, İYİ Parti, cesur insanların, ülkenin yarınlarını değiştirmek adına bir araya gelerek kurdukları bir parti. 6 yıldır, bu mimvalde, çizgisinden hiçbir taviz vermeden, her türlü iftiraya, karalama kampanyalarına rağbem, 'önce millet, önce memleket' diyenlerin partisidir. 6 yıl önce yakılan bu kıvılcım, bütün ülkesi saran, yürekleri ısıtan koca bir ateş oldu. Millet bizi çağırıyor, İYİ'leri iktidarda görmek istiyor. Bu gür sesi duyuyoruz. Türkiyeyi ikinci yüzyılana İYİ'ler taşıyacak. Tarihin her döneminde üzerine düşen sorumluluğun bilincinde olarak hareket eden Dadaşlarında 14 mayısta yapılacak seçimlerde, ellerini vicdanlarına koyarak, başta Erzurum olmak üzere, tüm Türkiye'nin İYİ'liğini düşünerek, sandık başına gideceklerinden en ufak bir endişem bile yoktur. Buradan ilan ediyoruz ki 14 mayısta İYİ7lik kazanacak, İYİ'ler her zaman kazanır." dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.