SİYASET Haber Girişi : 08 Ağustos 2022 16:04

TORTUMLULARA BAŞKAN İMAMOĞLU SÜRPRİZİ

TORTUMLULARA BAŞKAN İMAMOĞLU SÜRPRİZİ
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na Tortum'da vatandaş yoğun ilgi gösterdi.

Bir dizi etkinliğe katılmak üzere Ardahan'a gitmek için hava yoluyla Erzurum'a gelen, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ardahan dönüşü, Erzurum'un Tortum ilçesinde vatandaşlarla buluştu. 

 

 

 

Tortumluların yoğun ilgi gösterdiği Başkan İmamoğlu, Esnaf ziyaretleri yaptı, bir kahvehanede oturarak, vatandaşlarla sohbet etti.

 

 

 

 

 

 

 

Beraberinde CHP Erzurum İl Başkanı Suat Dülger ve il örgütüyle Tortum İlçesini ziyaret eden Başkan Ekrem İmamoğlu, gösterilen ilgi karşısında memnuniyetini dile getirdi. 

 

 

 

 

 

 

 

Tortumluların çağ kebabı ikramını ve yörede üretilen ürünleri geri çevirmeyen Başkan İmamoğlu, " Anadoludaki belediyelerimize destek veriyoruz. Hiç bir ayrım yapmadan ülkemizin her köşesinde ihtiyaç olan yerlere destek olacağız." dedi. 

 

 

Tortumlular da ilk kez İstanbul'Dan bir büyükşehir Belediye Başkanını ağırladıklarını belirterek, başkan İmamoğlu'na teşekkür etti. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.