MAGAZİN Haber Girişi : 21 Şubat 2020 15:27

Tortum’dan Cumhur İttifakına pekmez dopingi

Tortum’dan Cumhur İttifakına pekmez dopingi
Erzurum’un Tortum ilçesi Alapınar Mahallesi Muhtarı Mahmut Kuş tarafından Cumhur İttifakı liderlerine Tortum pekmezi gönderildi.
Alapınar Mahalle Muhtarı muhtarı Kuş, yaptığı açıklamada; “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yurt dışından dönerken bir soru üzerine kendisini korumak ve zinde kalmak için sabahları Erzurum’dan gelen pekmez içiyorum diyerek gündeme getirdiği pekmezin Erzurum’da ana üretim yeri Tortum olduğundan, biz de köy halkı olarak Cumhur İttifakı liderlerimize kendi ürettiğimiz organik dut pekmezi göndermeye karar verdik. Çünkü ülkemizin gündemi çok yoğun, devlet büyüklerimiz çok çalışıp, çok seyahat yapmak zorunda kalıyorlar, biz de pekmez ile onları hem hastalıklardan korumak hem de zinde kalmalarına katkıda bulunmak istedik Dosta düşmana karşı biz bir ve beraberiz Allah hepsine sağlıklı uzun ömürler versin, devlet adına aldıkları kararlarda yanıltmasın inşallah” dedi.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.