SİYASET Haber Girişi : 10 Mayıs 2022 11:09

TOPRAK TÜRKÜN NAMUSUDUR NE SATILIR NE KİRAYA VERİLİR!

TOPRAK TÜRKÜN NAMUSUDUR NE SATILIR NE KİRAYA VERİLİR!
Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, Türkiye’deki göçmen sorunuyla ilgili sert konuştu. Serhat Can Eş, “ Toprak Türkün namusudur, ne satılır ne de kiraya verilebilir.” dedi.

Ülkede uygulanan göçmen politikalarını eleştiren Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, Yaptığı yazılı açıklamada sert ifadelere yer verdi. Serhat Can Eş Şunları söyledi; “ Ne yazık ki mevcut iktidar güç zehirlenmesi yaşıyor. Erdoğan güç zehirlenmesi yaşıyor. İnadım inat diyor. Vatandaşı yok sayıyor. Türk milletinde toprak namustur, ne satılır ne de kiraya verilir. Biz bunu söylerken ırkçı bir yaklaşımla meseleye bakmıyoruz. Türkiye’nin beceriksiz dış politikasından kaynaklanan, ciddi bir göçmen sorunu vardır. Ayrıca sorun sadece Suriye’den savaştan kaçanlar değil, zengin yabancılara tanınan haklardır. Dünyanın hiçbir ülkesinde 400 bin dolara vatandaşlık satılmaz. Ne yazık ki Türkiye’de 400 bin dolar verip bir ev alan her yabancıya vatandaşlık veriyoruz. Bu uygulama ülkenin geleceğini sabote etmekten farksızdır. Siz hiç 400 bin dolara vatandaşlık satan Avrupa ülkesi duydunuz mu ?  Bir tarafta kendi vatandaşını yoksulluğa mahkum edeceksin, diğer tarafta zengin yabancıları ülkene dolduracaksın. Bu siyasi aymazlığın unutulacağını veya affedileceğini hiç bir siyasi, aklının ucundan bile geçirmesin.

 

 

 

 

 

Türk milletinin ekonomik gücü behemehal artırılmalı ve kendi vatanında bey gibi yaşamaları sağlanmalıdır. Yabancı yerleşiklerin, ülkede yaşanan ekonomik krizi fırsat bilerek, nasıl para harcadığını, market arabalarını tıka basa doldurup bir çırpıda binlerce lira ödediğini, çocuklarını ülkenin en pahalı okullarına gönderdiklerini, en pahalı markaları sınırsızca giyindiklerine görüyoruz.  Bu gün gelinen noktada yabancılar bey, vatandaşımız ise maraba gibi olmuştur. Bu durum ülkenin güvenliğini ciddi anlamda tehdit etmektedir.

 

 

 

 

 

400 bin dolara vatandaşlık satan bu zihniyet şunu iyi bilmelidir ki bu ülkenin sahipleri bu ülkede yaşayanlardır. İlk seçimde, sandıkta Suriyelileri, Afganları, para verip vatandaşlık alanları ülkelerine, buna fırsat verenleri de iktidardan göndereceğiz.” dedi.  

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.