GÜNDEM Haber Girişi : 22 Kasım 2022 13:18

Toprak, Şükürler olsun ki, ülkemizi bir babayiğit yönetiyor

Toprak, Şükürler olsun ki, ülkemizi bir babayiğit yönetiyor
İş insanı Muharrem Toprak, sınır ötesi operasyona destek verdi…

Toprak Makine Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Toprak, Türkiye’nin terörle mücadele kapsamında hafta sonundan bu yana Suriye ve Kuzey Irak’ta yürüttüğü hava harekâtına sine tam destek verdiklerini söyledi.

 

 

 

İstanbul Beyoğlu’nda yaşanan terör saldırısı sonrasında Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), hafta sonunda Suriye ve Kuzey Irak’taki terör örgütü PKK ve YPG’ye ait belirlenen hedefleri hava harekâtıyla vurmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da operasyonun hava harekâtıyla sınırlı kalmasının mümkün olmadığını belirterek, önümüzdeki günlerde kara harekatının da başlatılacağının sinyalini verdi.

 

 

 

 

Yaşanan gelişmeleri değerlendiren Erzurumlu iş insanı Muharrem Toprak, Türkiye’nin hem sınır hem de ülke içerisindeki güvenliği sağlamak için meşru müdafasını gösterdiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir süredir “bir gece ansızın gelebiliriz” diyerek, Türkiye düşmanlarına açık mesaj verdiği son harekâtın da “bir gece ansızın” başladığına dikkat çeken Muharrem Toprak, “Allah’a şükürler olsun ki ülkemizin başında gözüpek bir babayiğit var. Son operasyonla da dosta güven, düşmana da korku salan bir orduya sahibiz. Bizler de iş dünyası olarak bu operasyonu sonuna kadar destekliyoruz. Elimizden ne gelirse ülkemizin emrindeyiz. Başlatılan hava harekâtı ve sonrasında kara harekâtıyla desteklenecek bu operasyon ile teröre ağır bir darbe vurulacaktır. Ordumuza, kahraman Mehmetçiğimize güveniyoruz. Dualarımız onlarla. Allah ayaklarına taş değdirmesin” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.