GÜNDEM Haber Girişi : 21 Temmuz 2022 13:42

TEYO EMMİYLE FOTOĞRAF ÇEKTİRMEK İÇİN SIRAYA GİRDİLER

TEYO EMMİYLE FOTOĞRAF ÇEKTİRMEK İÇİN SIRAYA GİRDİLER
Teyo Emmi tiplemesiyle özdeşleşen Erzurumlu usta tiyatro oyuncusu Cumhur Seval ile fotoğraf çektirmek için sıraya girdiler.

ERZURUMEKSPRES - Teyo Emmi tiplemesiyle özdeşleşen Erzurumlu usta tiyatro oyuncusu Cumhur Seval ile fotoğraf çektirmek için sıraya girdiler.
Cumhuriyet Caddesindeki Tatlıcı Ökkeş Usta pastanesi önünde, Teyo Emmi kostümüyle oturan Cumhur Seval'i görenler, kendisiyle fotoğraf çektirmek için adeta bir birleri ile yarıştılar.
Uzun kuyrukların oluştuğu etkinlikle ilgili bir açıklama yapan Seval, “ Teyo Emmiyi vatandaşımız çok sevdi. Bir oyuncu için yaptığı tiplemenin bu kadar çok sevilmesinden daha kıymetli ne olabilir ki? Bana sokakta insanımız Teyo Emmi diye sesleniyor. Bizde vatandaştan gelen talep üzerine kostümümüzü giyip bir fotoğraf etkinliği yaptık. Bize her zaman destek olan,  kapılarını sonuna kadar bizlere açan, Tatlısı Ökkeş Usta markasının sahibi iş insanı Nazım Bozkurt’a teşekkür ediyorum. Erzurum’da yaptığı yatırımlarla onlarca kişiye istihdam sağlıyor. Kendisini candan, samimi tavrı, içindeki ustalığı ile Erzurumlular da kendisini çok sevdi.” dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.