SİYASET Düzenleme Tarihi : 13 Eylül 2022 23:30 Haber Girişi : 13 Eylül 2022 09:33

TEKMAN'DAN,BOLU MENGEN'DEKİ ÇİFTLİĞE EŞEK GÖTÜRÜLMÜŞ!

TEKMAN'DAN,BOLU MENGEN'DEKİ ÇİFTLİĞE EŞEK GÖTÜRÜLMÜŞ!
Kırkpınar'dan Tekman Şuşar'dan, Bolu Mengen'deki çiftliğe 2 eşek gönderildi iddiası.
TEKMAN'DAN,BOLU MENGEN'DEKİ ÇİFTLİĞE EŞEK GÖTÜRÜLMÜŞ!

İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, dün akşam katıldığı Soruyorum Programında, eleştiri oklarını adı rüşvet ve irtikap iddialarıyla anılan AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu'na çevirdi. 

 

 

 

Sinan Özçaylak'la Soruyorum Programının konuğu olan İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, Tekman'dan, Bolu Mengendeki Zehra Taşkesenlioğlu'na ait olduğunu iddia ettiği çiftliğe, bir çift eşek gönderildiğini idda etti. Kırkpınar şunları söyledi; " Zehra Hanımı önce AK Partiye oy veren hanımefendi kardeşlm vicdanına havale ediyorum. Siz ter temiz duygularla bu hanımefendiye oy verdiniz. Bu gün bu hanımefendi evlenirken; bunu Koç'un, Sabancının kızı bile yapmamıştır, eşine 2,5 milyon dolar para veriyor. Al şunu diyor. Kimin parası? Nereden kazandın? Bütün yargı mensuplarını göreve çağırıyorum." dedi. 

 

 

 

 

Tekman İlçe Başkanı Turan Çetinkaya'nın kendisine anlattığı bir olayı da programda aktaran İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, Tekman'dan,Bolu Mengen'deki çiftliğe biri dişi biri eşek olmak üzere 2 eşeğin alınıp gönderildiğini iddia etti. Kırkpınar, " Yaklaşık bir yıl önce Zehra Hanımın Ahmet isimli danışmanı, Tekman İlçe Başkanımız Turan Çetinkaya'yı arıyor. Çünkü aynı köylüler.  Ahmet Bey başkana şöyle diyor; ' Sayın vekilimizin Mengen'de çiftliği var. Her hayvan var ama eşeği yok. Acil iki tane eşek istiyoruz. bulabilir misin?' diyor. Tekman Şuşar'dan iki eşek buluyorlar. Bir tır tutuluyor sanırım 12 bin liraya, Tekman'dan Bolu Mengen'deki çiftliğe gönderiyorlar.  Şu ehli keyfe bakarmısınız!  Erzurumlu hemşerilerime sesleniyorum, siz evinizin elektrik faturasını ödeyemezken, evinize ekmek alamazken, siz çocuklarınızın en zaruri ihtiyacı olan okul masraflarını karşılayamazken, eşiyle evlenirken 2,5 milyon dolar veren bir insanın, baş örtüsünü takiyye olarak kullanarak sizi nasıl kandırdığını artık görün. Bolu'daki çifliğinde her türlü hayvan var eşek yok, iki tane de eşek gelsin. keyf ehliliği görüyor musunuz? Köyünde ay sonunu getiremeyen, elektriğini ödeyemeyen Taşkesen köyüne sesleniyorum, Tekman halkına sesleniyorum, Erzurum halkına sesleniyorum; Gün artık uyanma günüdür. Dini siyasete alet edenlere ders verme günüdür. Artık her şey ayan beyan ortadadır." dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Hasan Gül 13 Eylül 2022 15:43

    Taşkesen köyüne sesleniyorum, Tekman halkına sesleniyorum, Erzurum halkına sesleniyorum; Gün artık uyanma günüdür. Dini siyasete alet edenlere ders verme günüdür. Artık her şey ayan beyan açık uyanın artık