GÜNDEM Düzenleme Tarihi : 08 Ocak 2021 14:59 Haber Girişi : 08 Ocak 2021 15:01

Tatbikat'la güvendesiniz...

Tatbikat'la güvendesiniz...

ERZURUMEKSPRES - Bir Avrupa Okul Topluluğu olan ve Twinning üyesi olan Tatbikat İlköğretim Okulu öğretmenleri, öğrencileri için heyecanlı ,bilgilendirici,paylaşımcı öğrenme ortamını oluşturmak  üzere proje çalışmalarına start verdi. Tatbikat İlkokulu öğretmenleri ortağı oldukları KEYİFLİ OKUL ATÖLYEM PARADİGMALAR projesini bu yıl yürütürken  I DREAM OF A SCHOOL,KEYİFLİ OKUL ATÖLYEM 2,MASAL BAHÇESİ projeleri geçen yıl da başarıyla yürüttüler. 2019-2020 eğitim öğretim yılında Tatbikat İlköğretim Okulu 4 Ulusal Kalite Etiketi ,4 Avrupa Kalite Etiketi alarak başarısını taçlandırdı.

 

 

Faydaları ile hayatın ayrılmaz bir parçası haline gelen internet beraberinde bazı riskleri de getiriyor. Bir çevrim içi güvenlik ortamı olarak  e-Safety Label okulların ebeveynlerin, öğrencilerin ve personelin çevrim içi güvenliğini tüm yönleri de alarak yardımcı olmayı amaçlıyor.

Tüm çabası öğrencileri en güvenilir ortamlarda mutlu bir şekilde yaşatmak olan Tatbikat İlkokulu e-Safety Label üyesi oldu

Bu amaçla tüm proje çalışmalarına ek olarak Tatbikat İlkokulu e-Safety Label platformunda yapılan değerlendirmeler sonucunda Bronz Etiket almaya hak kazandı.

 

 

ERBAP İLE OKUYORUZ

Erzurum Valisi Okay Memiş tarafından Erzurum'da Başarıyı Artırma Projesi ( ERBAP) kapsamında tüm okullarda öğretmen, öğrenci ve veli katılımı ile kitap okuma saati düzenleniyor. Tatbikat İlköğretim Okulu'da kendine güvenen, ifade edebilen bireyler yetitirmek için bu kampanyaya tam destek veriyor. 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.