SİYASET Haber Girişi : 13 Şubat 2024 12:21

Sultanbeyli'de Ayhan Koç rüzgarı.

Sultanbeyli'de Ayhan Koç rüzgarı.
Cumhuriyet Halk Partisi'nin Sultanbeyli'den adan gösterdiği, Büyükşehir Belediyesi'nin başarılı bürokratlarından Dr. Ayhan Koç, Erzurumlu hemşerilerinin desteğinden memnun.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin başarılı bürokratlarından biri olan Dr. Ayhan Koç, 31 martta yapılacak yerel seçimlerde Sultanbeyli Belediye Başkanlığı için Cumhuriyet Halk Partisinden aday gösterildi. 

 

 

Saha çalışmalarını aralıksız sürdüren Dr. Ayhan Koç, özellikle ilçede yaşayan Erzurumluların yoğun ilgisiyle karşılanıyor. 360 bin kişinin üzerinde bir nüfusa sahip Sultanbeyli ilçesinde Nüfusun yüzde 4'e yakını Erzurumlu. 14 binin üzerinde Dadaşın yaşadığı ilçede, Erzurumlu bir aday olan Ayhan Koç'a ilgi üst düzeyde. 

 

 

Kendisine gösterilen teveccühden duyduğu memnuniyeti dile getiren Koç, " Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu ile birlikte, sırt sırta vererek Sultanbeyli ilçemizdeki bütün eksiklikleri tamamlayacağız. Vatandaşlarımız bize inanıyor, güveniyorlar. Sultanbeyli ilçesini hakettiği yere taşımak için elimizden geleni yapacağımızından kimsenin şüphesi olmasın. Hiç kimseyi ötekileştirmeden, insan odaklı bir siyaset anlayışıyla, Yandaşı değiş, yurttaşı önemseyerek çalışacağız. Sultanbeyli kazanacak, İstanbul kazanacak. Sultanbeyli için artık değişim vakti." dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.