SPOR Düzenleme Tarihi : 16 Ekim 2020 18:27 Haber Girişi : 16 Ekim 2020 18:28

SON DAKİKA... HATAY'DA 16 VAKA, MAÇI İPTAL...

SON DAKİKA... HATAY'DA 16 VAKA, MAÇI İPTAL...
Erzurumspor ile Hatayspor arasında oynanacak olan Süper Lig'in 5nci hafta karşılaşması, ev sahibi ekipten 16 futbolcunun Covid-19 testlerinin pozitif çıkması nedeniyle iptal edildi.

 Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un Pazar günü deplasmanda Atakaş Hatayszpor ile oynayacağı Süper Lig'in 5nci hafta karşılaşması, ev sahibi ekipten 16 futbolcunun Covid-19 testlerinin pozitif çıkması nedeniyle iptal edildi. Türkiye Futbol Federasyonu'nun maçın ileri bir tarihe ertelendiği kararını kısa süre içerisinde açıklaması bekleniyor...

Güney ekibinde hafta içerisinde 6 futbolcunun Covid-19 testlerinin pozitif çıktığı duyurulmuştu. Hatayspor'un bugün yapılan testlerinde 10 futbolcu ile birlikte teknik direktör Ömer Erdoğan, bir yönetici ile bir kulüp çalışanın sonuçları da pozitif geldi. Testlerin yenilenenmesinin ardından yapılan testlerde de sonuç gelmeyince, Hatayspor yönetimi maçın ertelenmesi için TFF'ye başvurdu. TFF'nin resmi açıklamayı kısa bir süre içerisinde yapacağı belirtiliyor. 

TFF'nin Hatayspor'un 14 günlük karantina süresini de dikkate alarak kaç maçını erteleyeceği de, ertelenecek maçların ne zaman oynanacağı da merak ediliyor...  

AYRINTILAR BİRAZDAN

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.