GÜNDEM Haber Girişi : 03 Mayıs 2021 15:13

SERHAT CAN EŞ TEPKİ GÖSTERDİ

SERHAT CAN EŞ TEPKİ GÖSTERDİ
İtikafa girmek için camide toplanan 50 kişinin göz altına alınma görüntüleri, tartışmalara sebep oldu.

İtikafa girmek için camide toplanan 50 kişinin göz altına alınma görüntüleri, tartışmalara sebep oldu. Gaziantep’te yaşanan olayda, Polisin camiye ayakkabıları ile girerek, itikafa girmek için direnen 50 kişiye biber gazı ile müdahale etmesinin görüntüleri sosyal medyada tepkilere neden oldu. Yaşananları sosyal medya hesaplarından paylaşan vatandaşlar, “ Oteller, tatil yerleri doluyken, Ramazanın son on gününde, pandemi kurallarına  uyarak, kendilerini camide izole eden vatandaşlara biber gazı sıkarak ve orantısız güç kullanarak müdahale edilmesi doğru değil” dediler.

 

 

 

 

 

 

 

Yapılan müdahaleye bir tepki de Memleket Partisi muhtemel İl Başkanı Serhat Can Eş’ten geldi. Sosyal medya hesaplarından müdahaleyi kınayan Can Eş, Salonları labaleb doldururken problem yok. Ama camide namaz kılmak için toplanan vatandaşlara biber gazı kullanmak camilerimize ayakkabıyla girmek serbest. Sen salonları lebaleb doldurursan kimsede seni ciddiye almaz, ibadetlerini yapmak için camiye gider. Taktir Erzurumlu vatandaşlarımızındır. dedi…

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Murat 04 Mayıs 2021 10:53

    28 Şubat da müslümanlara yapılanlardan ne farkı var...

  • Bayram Şimşek 03 Mayıs 2021 15:32

    Allah aşkına evinizde girseniz ne olur. Sevabını azalır.