SİYASET Haber Girişi : 29 Nisan 2021 20:43

SERHAT CAN EŞ'TEN 5 BİN ÜYE İDDİASI

SERHAT CAN EŞ'TEN 5 BİN ÜYE İDDİASI
Memleket Partisi Kurucu İl Başkanlığı'na kesin gözü ile bakılan Serhat Can Eş, iddialı konuştu. " Parti kurulur kurulmaz kısa zamanda Erzurum'da en az beş bin üyeye ulaşacağız"

Cumhuriyet Halk Partisi'nde Erzurum'da Milletvekili adaylığı olan ve Şenkaya İlçesinden Belediye Başkan adayı olmuş bir isim olan, Serhat Can Eş'in Memleket Partisi Kurucu İl Başkanlığına kesin gözü ile bakılıyor. Memleket Hareketi Lideri Muharrem İnce'nin CHP'den ayrılması sonrasında, daha önce partiden istifa etmiş olan Serhat Can Eş, Memleket Hareketi gönüllüleri arasında yer almıştı. 

 

 

 

" Memleket Hareketi tüm Türkiye'de olduğu gibi, Erzurum'da da heyecan uyandırdı" diyen, Serhat Can Eş, " Biz Liderimiz Muharrem İnce ile beraberiz. bize ne görev verirse, en iyi şekilde üstesinden gelmeye gayret ederiz. 'Kader, Gayrete aşıktır' bize de gayret etmek düşer, takdir  önce Allah'ın sonra Erzurumluların" dedi. 

 

 

 

Erzurum'da Parti binasının hazır olduğunu belirten Serhat Can Eş, " Partimizin kuruluş dilekçesi verilir verilmez tabelamızı asacağız. Şu an bile  Memleket Hareketine katılmak isteyen  yüzlerce ziyaretçimiz oluyor,Partimiz kurulur kurulmaz kısa süre içerisinde 5 bin üyeye ulaşmayı hedefliyoruz. Erzurum'da iktidara alternatif olacağız, muhalefet boşluğunu seçimlere kadar biz dolduracağız. Liderimiz Muharrem İnce'ye vatandaşlarımızın teveccühü, bizlerin doğru yerde olduğumuzun açık bir göstergesi. Uzun İNCE bir yoldayız. Yılmadan, usanmadan, yorulmadan çalışacağız ve başaracağız İnşallah" dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.