SİYASET Haber Girişi : 01 Mayıs 2021 16:46

SERHAT CAN EŞ, " LİDERİMİZE OLAN İLGİ BİZİ MEMNUN EDİYOR"

SERHAT CAN EŞ,
19 Mayıs'ta kurulması beklenen Memleket Partisi, Erzurum'da teşkilatlanma çalışmalarını sürdürüyor.

19 Mayıs'ta kurulması beklenen Memleket Partisi, Erzurum'da teşkilatlanma çalışmalarını sürdürüyor. Kurucu İl Başkanı olarak atanmasına kesin gözü ile bakılan, genç iş insanı Serhat Can Eş, yönetim oluşturmak için mesai harcıyor. " Çeşitli partilerden ayrılarak, memleket hareketine katılmak için bekleyen çok sayıda Erzurumlu var." diyen Serhat Can Eş, " Bu bizim başarımız değil, Liderimiz Muharrem İnce'ye olan inancın bir göstergesi. Erzurum'da diğer partilerden ayrılan, saygın siyasiler, genç ve hanım kardeşlerimizin, henüz kurulmamış olan partimize ilgisi bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Yönetim Kurulunu açıkladığımızda sürpriz isimlerle herkesi şaşırtacağız." dedi. 

 

 

 

 

Bir yandan da ilçelerde teşkilat başkanlarını belirlemeye çalışan Serhat Can Eş, " Bir çok ilçede, başkan olmak isteyen çok sayıda isim var. Bizlere müracaat ediyorlar. Seçim yapmak tercihde bulunmak, inanın çok zor. Benim için bu durum son derece büyük bir şans. Partimize katılmak isteyen isimlerin duruşları da bizleri mutlu ediyor. Neredeyse bütün arkadaşlarımız, 'önemli olan Başkan olmak değil, Memleket Partisi'nin ve Lider Muharrem İnce'nin başarısıdır.' şeklinde kendilerini ifade ediyorlar. Gümbür gümbür geliyoruz" dedi... 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.