SİYASET Haber Girişi : 05 Haziran 2021 13:04

SERHAT CAN EŞ İL BAŞKANLARI TOPLANTISI SONRASINDA KONUŞTU

SERHAT CAN EŞ İL BAŞKANLARI TOPLANTISI SONRASINDA KONUŞTU
Gençliğinin verdiği dinamizmle Erzurum'da siyasete heyecan kazandıran Memleket Partisi Kurucu İl Başkanı Serhat Can Eş, " Sorunların çözümü için ne gerekiyorsa yapacağız."

Ankara'da yapılan İl Başkanları toplantısına katılan Memleket Partisi Kurucu İl Başkanı Serhat Can Eş toplantı sonrasında açıklamalarlarda bulundu. 

 

 

 

Parti İİ Yönetim Kurulu Listesinde sona gelindiğini belirten Serhat Can Eş, " Kısa zamanda güçlü bir liste oluşturduk. Erzurum'un sorunlarının çözümü noktasında ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.  

 

 

 

 

Türkiye'de ekonomik gidişatın son derece kötü olduğunu iddia eden Serhat Can Eş, " Son on yıla bir bakalım, 2011 yılında 1 Dolar 1.59 TL iken, 2021 yılında 1 Dolar 8.69'a yükselmiş. Euro'yu söylemiyorum bile,  Türkiye'yi uçurduk diyenler 1 Azarbaycan manatı, bu gün 5.10 Türk Lirası olmuş. Eğer her geçen gün paranızın değeri düşüyorsa, evet uçuyorsunuzdur, ancak uçurumdan aşağıya.

 

 

 

Büyüme rakamları açıklanıyor, bir de vatandaşa soralım bakalım ne kadar büyümüş. Erzurum'da son bir yılda 300 esnaf kepenk kapatmış. Bir çok şirket iflasın eşiğine gelmiş. Ama ülke yüzde 7 büyümüş. Evet Türkiye'de büyüyen firmalar var, hepsi hükumete yakın, devletten iş alan, paraları tıkır tıkır ödenen firmalar. Bir de gelin Erzurum'a bakın, Müteahhitlerin Büyükşehir Belediyesi'nden ne kadar alacağı var. Adamlar iş yapmış paralarını alamıyorlar. Her gün partimize bir müteahhit gelip sıkıntısını anlatıyor. Hükumetin açıkladığı büyeme rakamları hormanlu, Ekonominin bile GDO'suyla oynadılar. " dedi. 

 

 

 

Devlet kaynaklarının doğru yönlendirilmediğine işaret eden Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, " Kuraklık biliniyordu. Erzurum'da kuraklık nedeniyle ciddi bir zarar söz konusu, Çiftçinin mahsülü susuzluktan tarlada çürüyor. Kuraklığı ön görerek hiç bir tedbir alınmadı. Devlet kaynakları yanlış yönlendiriliyor. Dünyanın bir çok kurak bölgesinde, yapılan sulama sistemleriyle çiftçiler kuraklıktan minimum seviyede etkileniyor. Biz ise sorunu yağmur duasıyla çözmeye çalışıyoruz. 

 

 

 

Bu ve buna benzer bir çok sıkıntıyı dosya haline getirip, genel merkezimize sunduk. İnşallah sorunların çözümü noktasında Genel Merkezimizde oluşturulan komisyonlarla irtibatlı bir biçimde, ne gerekiyorsa onu yapacağız. Bu Memleket bizim. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.