SİYASET Haber Girişi : 24 Mart 2024 19:30

Şenkaya'da CHP Şenliği

Şenkaya'da CHP Şenliği
CHP Şenkaya Belediye Başkan Adayı Görbil Özcan'a olan ilgi Şenkaya sokaklarına taştı.
Şenkaya'da CHP Şenliği

Cumhuriyet Halk Partisi Şenkaya'da adeta şov yaptı. Cumartesi günü Şenkaya'daki 8 lokantada ihtar programı düzenleyen CHP Şenkaya Belediye Başkan Adayı Görbil Özcan, 1 Nisan'da " Şenkaya'ya bahar gelecek." dedi. 

 

 

İftar sonrası, ilçe merkezine yürüyen Görbil Özcan taraftarları adeta bir şenlik yaşattı. Müzikler eşliğinde hayal çeken ve Başkan Özcan slogarlarıyla ilçe meydanına toplanan kalabalığa seslenen CHP İl Başkanı Sertah Can Eş, " Şenkaya benim sevdam. Bu meydan gösteriyor ki ne kadar algı yaparlarsa yapsınlar 31 Martta Şenkaya'yı kazanacağız." dedi. 

 

 

CHP Şenkaya Belediye Başkan Adayı Görgil Özcan da, " Bu mubarek ramazan gecesinde bizlerle iftarınızı paylaştığınız için teşekkür ediyorum. Biz Şenkayalıların bir özelliği vardır her iki Mustafa'yı da gönlümüze yazmışızdır. Birisi mübarek Peygamberimiz, Hazreti Muhammet Mustafa Efendimizi biri de Gazi Mustafa Kemal. Birlik ve beraberlik içerisinde vatan millet sevgisiyle 31 mart seçimlerinide demokrasi şenliğine çevirerek, Şenkaya'ya damga vuracağız." dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.