SİYASET Haber Girişi : 05 Haziran 2021 14:39

SELAMİ ALTINOK'TAN PASİNLER'E ZİYARET

SELAMİ ALTINOK'TAN PASİNLER'E ZİYARET
AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, İl Başkanı Mehmet Emin Öz'le birlikte Pasinler'de sanayi esnafını ziyaret etti.
SELAMİ ALTINOK'TAN PASİNLER'E ZİYARET

İçişleri Eski Bakanı, Erzurum Milletvekili Selam Altınok, Erzurum'da ilçe ziyaretleri yapıyor.

 

 

 

 

AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz'le Pasinler'e giden Altınok, İlçe Belediye Başkanı Ahmet Dölekli'yi ziyaret etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

Belediye yatırımları ile ilgili bilgiler alan Altınok, " Dünya gfenelinde yaşanan bütün olumsuzluklara rağmen, Türkiye'de devletimiz, belediyelerimiz yatırımlarına devam ediyor. AK Parti iktidarı olarak 18 yılda hiç bir zaman bahane üretmedik, hizmet ürettik" dedi... 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pasinler'de sanayi sitesi esnafıyla bir araya Gelen Milletvekili Selami Altınok, Sanayi Esnafının sorunları dinledi, Pandemi sürecinin ekonomik anlamda Esnafı etkilediğine vurgu yapan Altınok, " Devlet bütün imkanları ile, esnafımızın yanında duruyor. Onlara destek olmak için bütün imkanlarını seferber etmiş durumda. Bu salgın süreci de İnşallah yakında bitecek." dedi... 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.