GÜNDEM Haber Girişi : 06 Ocak 2022 15:47

Şehit Muhammed Ferdi Gültekin adına yapılan kütüphanenin açılışı gerçekleştirildi

Şehit Muhammed Ferdi Gültekin adına yapılan kütüphanenin açılışı gerçekleştirildi
Tefrişatını Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Avukat Ebubekir Elmalı'nın yaptırdığı, Şehit Muhammed Ferdi Gültekin adına yapılan okul kütüphanesinin açılışı gerçekleştirildi.

Her fırsatta sarf ettiği  " Biz HDP'nin örtülü yada resmi içinde olduğu hiç bir ittifakta yer almayız. Bunu defalarca belirttik. Bir kez daha altını çizmek isterim. Konjenktör ne olursa olsun, hudut bayrak ve vatanbirliği de bizim partimiz için çok önemli." cümleleriyle, memleketi Erzurum'da her kesimin takdirini toplayan, Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Avukat Ebubekir Elmalı'nın tefrişatını yaptırdığı, Zübeyde Hanım ilköğretim okulunda, Şehit Muhammed Ferdi Gültekin adını taşıyan kütüphanenin açılışı gerçekleştirildi. TDP Genel Başkan Yardımcısı Ebubekir Elmalı adına açılışa katılan, İl Başkanı Kadir Genç, " Genel Başkan Yardımcımızın selamlarını ilettik. Kendisi ani çıkan bir iş nedeniyle programa katılamadı.Ancak önümüzdeki günlerde Genel Başkanımız Sayın Mustafa Sarıgül ile Erzurum'a gelecek ve okulumuzu ziyaret edecek. Şehidimizin hatırasının bu kütüphanede yaşatılması bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi... 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.