SİYASET Haber Girişi : 18 Mart 2023 12:42

SEÇİM HAZIRLIĞI İÇİN BİR ARAYA GELDİLER

SEÇİM HAZIRLIĞI İÇİN BİR ARAYA GELDİLER
AK Parti'de seçim hazırlığı toplantısı.

AK Parti Belediye Başkanları, ilçe başkanları, AK Parti İl Başkanlığında bir araya gelerek, 14 mayısta yapılacak seçimlerle ilgili, parti olarak yapacakları hazırlıkları konuştular. 

 

 

İl Başkanı Avukat İbrahim Küçükoğlu başkanlığında toplanan ekip, yapılacak çalışmaları istişare etti. İl Başkanı Küçükoğlu," 14 mayısta bir kez daha demokrasi şöleni yaşayacağız. Cumhurbaşkanımız, AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a verdiği oylarla Dadaşlar yeni bir rekora imza atacak. Bu seçimden de zaferle çıkacağımıza inancımız tamdır. Belediye Başkanlarımız, İlçe Başkanlarımız, teşkilatımızla hazırız." dedi. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'de, "  AK Parti Erzurum İl Başkanımız İbrahim Küçükoğlu ve teşkilatımızla birlikte Seçim Hazırlık Toplantımızı gerçekleştirdik. Rabbim, Sayın Cumhurbaşkanımız ve Cumhur İttifakımızla birlikte 14 Mayıs'ta yeni bir demokrasi zaferi daha kazanmamızı nasip ve müyesser eylesin inşallah." dedi. 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.