SİYASET Haber Girişi : 14 Ocak 2022 13:44

SARIGÜL ERZURUM'DA PARTİSİNİN İL BİNASININ AÇILIŞINA KATILDI

SARIGÜL ERZURUM'DA PARTİSİNİN İL BİNASININ AÇILIŞINA KATILDI
Türkiye Değişim Partisi Erzurum İl Başkanlığı, Genel Başkan Mustafa Sarıgül’ün katıldığı törenle açıldı.

Türkiye Değişim Partisi Erzurum İl Başkanlığı açıldı Türkiye Değişim Partisi Erzurum İl Başkanlığı, Genel Başkan Mustafa Sarıgül’ün katıldığı törenle açıldı.

 

 


Genel başkanlığını Mustafa Sarıgül’ün yaptığı Türkiye Değişim Partisi'nin Erzurum İl Başkanlığı düzenlenen törenle açıldı. Erzurum’da düzenlenecek kongre öncesi il binasının açılışını yapan Sarıgül, açılışın herkese hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sarıgül, “İl başkanlığımız bereketin kapısı olsun, güzelliğin kapısı olsun. Bu bina Erzurum’umuzda güzel hizmetler yapacağımız, hiçbir siyasi parti gözetmeksizin bütün vatandaşlarımızı kucaklayacağımız hakkın merkezi olsun. Bu kapıdan giren bütün vatandaşlarımız berekete ve ulusal birliğe koşsun. Türkiye Değişim Partisi halkın partisi, herkesi kucaklayacak bir partidir. Kötülemek için, karalamak için değil çare bulmak için yoldayız” dedi.

 

 

 

 

 

Parti İl Binasında kısa bir basın açıklaması da yapan Genel Başkan Mustafa Sarıgül, " Dava adamı, inanmış, Erzurumlu Genel Başkan Yardımcımız Ebubekir Elmalı'ya teşekkür ediyorum. Erzurum'da olmaktan son derece mutluyum. Biz Türkiye Değişim Partisi olarak şerde değil hayırda yarışan bir partiyiz. Biz sol bir parti değiliz, Atatürk Milliyetçisi, vatanına milletine bağlı olan, her kesimin partisiyiz. biz dipten gelen bir dalgğayız. Tarafsız Cumhurbaşkanlığı istiyoruz, Güçlü Parlamenter Sistem istiyoruz, Yargının bağımsız olduğu bir ülke istiyoruz. Eğitimde fırsat eşitliğinin olduğu, üretim yapan çiftçilerimize alım garantisi verildiği, yolsuzluğun israfın, şatafatın olmadığı bir Türkiye hayal ediyoruz dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.